„Топлофикация” София с допълнителна каса за връщане на суми от изравнение


„Топлофикация” София с допълнителна каса за връщане на суми от изравнение
Снимка:

903

"Топлофикация София" отваря допълнителна каса за връщане на суми от изравнение, съобщиха от дружеството, цитирани от БТВ.

Данните от фактурите на около 98% от клиентите вече са готови и са достъпни в касите на компанията и в информационните системи за безкасово разплащане. 49,03% от изравнителните сметки са за доплащане, а 49,76% от клиентите имат суми за връщане.

Абонатите вече могат да си възстановяват или да доплащат сумите от изравнителните си сметки за отоплителен сезон 2012-2013. Тази година клиентите от район "София Изток" могат да получават сумите за връщане от изравнителната си сметка не само в касата на бул. "Цариградско шосе" 28 Б, но и на касата в ж.к. "Младост - 3", бл. 310. Работното време на двете каси е от 7:00 ч. до 18:30 часа.

Начислената сума за доплащане или за връщане от изравнение ще бъде записана на отделен ред в месечните сметки, които абонатите ще получат през следващите дни. Клиентите, които имат да получават суми за връщане от изравнение и нямат просрочени задължения, могат да изберат или да получат парите си в брой, или да оставят сумата за покриване на следваща сметка.

Сумите се възстановяват срещу документ за самоличност само на титуляра на партидата или на лице, представило нотариално заверено пълномощно за получаване на суми. Няма краен срок за получаване на сумите.

 

  • Етикети:

Още от Енергетика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички