Д-р Мел Гил се влюби в България


Д-р Мел Гил се влюби в България
Снимка:

1589

България плени д-р Мел Гил. Един от най-успешните професионални мотиватори по света, експерт в областта на личностното развитие, преподавател и оратор, ментор на редица презентатори и консултант на най-успешните световни компании идва да твори в родината ни.

Прочутият психолог обяви, че е съкратил близо 90% от международния си екип и планира да се установи трайно в България, за да консултира, мотивира и обучава българи, пише книги и снима филми.

В момента активно търси българи за новия си екип.

Д-р Гил, който се самоопределя като съвременния Индиана Джоунс, вече е обиколил почти всички Тракийските светилища и планира да издаде художествена книга за живота, културата и бита на древните тракийски племена. Той е възхитен от богатството на българското историческо наследство и същевременно удивен от пренебрежителното отношение на държавата ни към него.

Твърди, че имаме неизползван потенциал на историческите артефакти в туризма ни и към момента вече консултира три туристически компании по тези въпроси.

Д-р Гил обяви, че работи и по книга за живота и делата на млади велики българи, които остават неизвестни за обществото.

През пролетта на 2013 г. прочутият лектор ще отвори Мастъртрейнър институт, в които планира да обучи близо 300 бъдещи оратори, лектори и мотиватори.

В момента д-р Гил живее във Варна - казва, че е влюбен в морската ни столица и обожава да твори на плажа. Планира съвсем скоро да си купи и дом.

Авторът на световните бестселъри „Метатайната” и „Нездравия Разум” ще изнесе тренинг-семинар на тема: "Бизнесът утре: Как да мислим стратегически? Как да бъдем успешни в променяща се среда?" на 24 Ноември в София, зала „Рейнбол Плаза” от 10-18 часа.

Семинарът е насочен към млади предприемачи, за които, според д-р Мел Гил, има неподозирано много възможности в момента в България.

Повече за семинара ТУК.

  • Етикети:

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80361
  • GBP
    1
    2.28258
  • JPY
    100
    1.15757
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички