Булмедика/Булдентал представя иновациите в зъболечението и зъботехниката


Булмедика/Булдентал представя иновациите в зъболечението и зъботехниката
Снимка:

22269

От 15 до 17 май  2013 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ.

Авторитетният медицински форум по традиция се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

Директни изложители на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ са 184 производители, търговци и дистрибутори, които представят продуктите на 655 компании от 15 държави - България, Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия и др.

54 са новите компании с дебют на изложението. Медицински и дентални фирми от Република Южна Корея и от Италия за пореден път имат колективни участия на изложението.

Добро представяне имат българските производители – 26 фирми, някои с трайно участие в изложението и партньори на крупни чуждестранни корпорации в медицината.

БУЛМЕДИКА представя множество иновации – нови модели медицински апарати, техника, оборудване, софтуер и дигитални технологии, биохимични системи, реактиви, специализирани продукти за медицинската практика. С тях се постигат висока прецизност и сигурност в диагностиката, лечението, спешната помощ, в ортопедията и всяка оздравителна дейност.

БУЛДЕНТАЛ показва новости в зъболечението и зъботехниката – последно поколение дигитални системи, eргономично обзавеждане на зъболекарски кабинети и зъботехнически лаборатории, съвременни инструменти и материали, най-новото в имплантната индустрия, продукти за орална хигиена, работно облекло и др. Те осигуряват както голяма свобода на лекарите, така и комфорт за пациента.

Програмата на изложбата за трите дни предвижда различен формат събития за специалистите от хуманната и денталната медицина.

Тази година Агенция Булгарреклама организира нова инициатива за здравните специалисти, които посетят изложбата. За тях има томбола с 5 парични награди, всяка на стойност от 3 хил. лв. Всеки спечелил може до 1 октомври т.г. срещу ваучер да закупи оборудване, материали и други продукти, предлагани от фирмите изложители (тегленето на томболата е на 17 май в 16 часа).

Страната ни за първи път е домакин на престижната 25-а годишна юбилейна среща на Европейското дружество по дентална ергономия (17 и 18 май). Партньор на събитието у нас е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.

Dental Tribune Study Club Symposia също за първи път са в програмата на форума и дават шанс на фирмите през трите дни да представят своите продукти и услуги пред професионалната публика. Презентациите ще се провеждат в определена зона на изложбена зала 4 , което осигурява непосредствен контакт с производителите и търговците на техника и изделия от денталния бранш.

Еднодневният семинар ”Електронно здравеопазване – възможности за финанасиране на е-услуги в здравеопазването”, организиран от Фондация “Приложни изследвания и комуникации“ – партньор в европейската мрежа ICT for AgeingWell, поставя акцент върху подобряване качеството на живот на възрастните хора за достойно остаряване (16 май, семинарна зала на изложбена зала 2).

Мениджмънт на бедствията, оказване на първа помощ, програма “Домашни грижи” са някои от инициативите и демонстрациите, които ежедневно ще организира Българският червен кръст (изложбена зала 2).

Националната пациентска организация и тази година е партньор на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ в безплатните изследвания за социалнозначими заболявания (измерване на дишането - 15 май, метаболитен синдром и измерване на сърдечносъдов риск - 16 май, хепатит В и С – 17 май) на всеки желаещ посетител (изложбена зала 2, от 10 до 16 часа).

Още от Здравеопазване


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички