Награди за 15 хил. лв. за посетителите на Булмедика/Булдентал 2013


Награди за 15 хил. лв. за посетителите на Булмедика/Булдентал 2013
Снимка:

11244

От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 47-ата международна специализирана изложба Булмедика/Булдентал.

160 фирми директни изложители вече са заявили участие, като наред с българските има чуждестранни компании от Великобритания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Полша, Турция, Гърция, Унгария, Русия, Словения, Румъния, Китай, Южна Корея, Пакистан. Към момента повече от 30 са новите участници, които ще направят дебют на изложението.

Булмедика/Булдентал доказа своята полезност за здравната система и многобройните екипи от работещи в здравеопазването. Хиляди посетители - лекари, стоматолози, зъботехници, медицински сестри, фармацевти, мениджъри на лечебни заведения очакват срещата с модерната медицинска техника и технологии, с новите методи и добрите практики по света. Висока е оценката на специалистите и за деловите събития – лекции, семинари, презентации и др., които изпълват програмата на медицинската изложба.

Тази година Агенция Булгарреклама организира нова инициатива за посетителите на медицинския форум – томбола с пет парични награди. Всяка награда е на стойност 3 хил. лв.

Спечелилият посетител има избор с ваучер да закупи оборудване, материали, консумативи или други продукти, предлагани от фирмите изложители на Булмедика/Булдентал. Томболата ще се тегли на 17 май 2013 г. (петък) в 16 часа в Централното фоайе на ИЕЦ. Срокът за покупката е до 1 октомври 2013 г.

Участник в томболата може да бъде всеки посетител, който има право да упражнява медицинска професия, попълнил е анкетна карта при влизане в изложбения комплекс и разполага с покана (вкл. eлектронна) или билет.

Амбицията на организаторите е да подпомогнат стремежа на бизнес изложителите и на медицинските специалисти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване. Водещо е желанието с общи усилия да се ускори изграждането на модерно здравеопазване в страната.

Повече информация за томболата и изложбата Булмедика/Булдентал 2013 на www.bulmedica.bg

 

Още от Здравеопазване


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички