Апетити от Острова към аутсорсинг пазара ни


Апетити от Острова към аутсорсинг пазара ни
Снимка:

389

Инвеститори от Обединеното кралство са заинтересовани от възможностите за аутсорсинг в страната ни.

Интерес към България фирмите проявиха в рамките на най-престижния европейски форум в индустрията - Call Centre & Customer Management EXPO 2012, който се проведе преди броени дни в Лондон.

Над 200 компании от 15 страни участваха в тазгодишното изложение. Софика Груп, най-голямата българска аутсорсинг компания представи страната ни на форума.

„Считам, че тази година интересът на инвеститорите от Обединеното кралство към услугите на българския аутсорсинг пазар е доста по-голям от предишната година и тази вълна трябва да бъде използвана от всички заинтересовани страни в България”, коментира Стефан Бумов, изпълнителен директор на компанията.

Основните теми, които доминираха по време на конферентната част на изложението са възможностите за изнасянето на контакт център услугите в „cloud”среда, постигането на клиентска удовлетвореност при операции чрез мобилни услуги и използването на социални мрежи при управление на взаимоотношенията с клиенти.

Софика Груп представи възможностите за внедряване на тези технологии в съвременните контакт центрове и влиянието им върху качеството и оптимизацията на операциите им.

Изложението Call Centre & Customer Management EXPO събира над 5000 участници, 89% от тях са на ръководни позиции, които взимат решения за инвестиции и 68% разполагат с реални бюджети да инвестират през следващите 12 месеца.

От организаторите отчитат, че тазгодишното издание на форума е било най-посетеното откъм висши ръководители и мениджъри в сравнение с предишните.

  • Етикети:

Още от Труд и социална политика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички