Те направиха първата крачка... и успяха


Те направиха първата крачка... и успяха
Снимка:

4968

Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" (ОПРЧР) и Министерство на образованието, младежта и науката като Междинно звено по ОПРЧР ще дадат старт на Годишното информационно събитие на ОПРЧР за 2012 г. чрез официално откриване на фотоизложба под надслов "Те направиха първата крачка... и успяха".

Събитието ще се състои в понеделник, 21 май 2012 г., от 16:30 ч., пред Националния дворец на културата в София, съобщиха от МТСП.

На откриването на фотоизложбата ще присъстват представители на Европейската комисия, на местната и изпълнителната власт в България, социални партньори и др.

В желанието ни да представим по интересен и достъпен начин добри практики от проекти, финансирани със средства по ОПРЧР, заснехме представители на целевите групи, участвали в тях. В рамките на 40 фотографии ще разкажем малка, но показателна част от конкретните човешки истории на над 650 000-те български граждани, възползвали се от възможностите, предоставяни в рамките на 140 схеми, финансирани със средства от ОПРЧР.

Основното послание на изложбата е да покаже, че ОПРЧР е инструментът, който може да промени към по-добро живота на всеки човек, независимо от неговото образование, етническа принадлежност, социален статус или участие на пазара на труда. Надяваме се, че всеки посетител на изложбата ще може да открие поне една история, която е близка до неговия начин на живот, завършват организаторит

Фотоизложбата ще посети последователно всички областни градове в страната в периода май – юли 2012 г.

 

  • Етикети:

Още от Труд и социална политика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички