Свалиха предаване на Милен Цветков заради Бойко Борисов?


Свалиха предаване на Милен Цветков заради Бойко Борисов?
Снимка:

8824

В понеделник вечерта вместо актуално издание на "Часът на Милен Цветков" бе излъчен запис на старо предаване. Това накара зрителите да спекулират за причината, тъй като сред предварително анонсираните теми за понеделник е била и следната: "Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?"

В неделя от Брюксел Бойко Борисов специално отдели време, за да опровергае появили се информации, че според гръцки медии си е купил гръцки остров. Подобни твърдения се появиха в жълти медии. В гръцки издания обаче такава информация липсва.

"Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти – каза буквално премиерът. - Мръсници! 100 души да му повярват това... Ни имам гръцка преса, ни остров, ни гявол, ни... Лъжа! Лъжа след лъжа!", не скри яда си Борисов.

Предаването е било заснето и готово за излъчване. По темата за "острова" на Борисов са гостували гръцки бизнесмен и адвокат. 

Журналистът Мирослав Иванов разказа във Facebook, че е бил канен за гост точно по темата за гръцкия остров. "Нямах възможност да отида и отказах. Днес разбирам, че анонсираното по телевизията предаване не се е състояло, а са завъртели запис на друго", написа той.

Междувременно стана ясно, че две от най-популярните репортерки на Нова телевизия - Калина Влайкова и Мария Милкова, напускат телевизията по лични причини.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички