ThermoPro Plus: Още по-голяма топлоизолация и стабилност


ThermoPro Plus: Още по-голяма топлоизолация и стабилност
Снимка:

2852

Когато става дума за врата с висок коефициент на топлоизолация, по-голяма степен на сигурност и съвременен дизайн при добро съотношение между цена и качество много от проектантите и архитектите избират вратата ThermoPro на Hörmann. С оглед на постоянно покачващите се енергийни разходи производителят на врати увеличи своя асортимент с един още по-добре топлоизолиран и стабилен вариант ThermoPro Plus.

Висококачествените стоманени врати ThermoPro Plus притежават изцяло запълнено с полиуретанов твърд пенопласт платно с дебелина 65 мм., без видим профил на крилото и дебел фалц. Профилът на рамката на крилото предлага по-добро термично разделение и стабилност, като по този начин намалява загубите на топлина и платното е трайно защитено от изкривяване. За убедителното пестене на енергия допринасят и алуминиевата каса 80 мм. с прекъснат термомост, с пълнеж от полиуретан, както и алуминиево-пластмасовият праг с височина 20 мм. с прекъснат термомост. Чрез съвкупността от всички тези мерки за топлоизолация ThermoPro Plus достига UD- стойност до 0,8 W/(m²xK).

По отношение на сигурността и комфорта ThermoPro Plus отново предлага повече, отколкото се очаква от вратите в този ценови сегмент. Например серийната секретна брава със заключване в 5 точки и езиче Softlock за тихо затваряне на вратата. Или предлаганото ексклузивно само от Hörmann тройно изолирано остъкление със защитно стъкло, което предпазва както от преминаване така и от порязване в случай на счупване отвътре или отвън. Естествено всички декори от новата серия врати се предлагат и с предпазващото от взлом защитно оборудване клас RС2 (старо WK2).

Вратите ThermoPro Plus пленяват също и със своя съвременен дизайн. С плътното отвън и отвътре платно вратата хармонира оптимално с интериорните врати във Вашия дом.

Вратите ThermoPro Plus на Hörmann се предлагат в 6 мотива с частично ексклузивно остъкление в 10 предпочитани цвята и 4 декора Decograin. За близко разположени една до друга входна и гаражна врата препоръчваме подходящо решение: два от декорите на вратите ThermoPro Plus се предлагат еднакви на външен вид с гаражна секционна врата с термопанели тип „М-линия“.

На снимката горе: Новата врата ThermoPro Plus на Hörmann обединява в едно добра топлоизолация, голяма сигурност и модерен дизайн. Плътното отвън и отвътре платно пасва оптически максимално с останалите интериорни врати в дома Ви.

Чрез изключително стабилното платно и многоточково заключване новата врата ThermoPro Plus на Hörmann предпазва дома Ви на атрактивно съотношение между цена и качество. За близко разположени една до друга входна и гаражна врата препоръчваме подходящо решение: два от декорите на вратите ThermoPro Plus се предлагат еднакви на външен вид с гаражна секционна врата с термопанели тип „М-линия“.

Изцяло запълненото с полиуретанов твърд пенопласт платно с дебелина 65 мм. без видим профил на крилото и дебел фалц правят вратата ThermoPro Plus изключително стабилна и трайно защитена от изкривяване. Профилът на рамката на крилото предлага оптимално термично разделение, чрез което вратата достига топлоизолационни качества с UD- стойност до 0,8 W/(m²xK).

Още от Енергетика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички