Добрев твърди, че плаща 1200 лева наем на фирмата на майка си


Добрев твърди, че плаща 1200 лева наем на фирмата на майка си
Снимка: БГНЕС

3203

Сега съм доубит, в политическия смисъл на думата. Тези клевети, които петнят политиците са изключително неприятни. Не приемам за нормално да ме плюят и просто реших, че не мога повече, и да си подам оставката. Това каза Делян Добрев, който подаде оставка като депутат на 9 април. 

Пред bTV той допълни, че остава областен координатор на ГЕРБ Хасково и допълни: "Ще продължа да участвам в организирането на изборите, защото съм убеден, че в България няма по-добро управление. Дори за съмнения се подават купища оставки в партия ГЕРБ. Говорих с Борисов по телефона, аз го потърсих и му обясних, че трябва да си подам оставката."

Относно апартамента му в кв. "Манастирски ливади" бившият депутат уточни, че  "собственици в сградата са моят кум и моята майка. Когато участваш в строителството на една сграда, ти излиза малко по-евтино. Ние не сме една фамилия, ние сме различни семейства, с Гаргов нямам нищо общо", коментира Делян Добрев ниските цени при придобиването на въпросния апартамент."

Добрев допълни, че той имот няма и живее в апартамента на майка си: "Внушението беше, че някой е изкярил от ниската цена на апартамента. Има още свободни апартаменти, който иска може да отиде и да си купи. Сега пак живея под наем, защото апартаментът е на фирмата на майка ми. Наемът е 1200 лева, плащам всеки месец по банков път."

"Валят оставки в ГЕРБ, за да се покаже, че трябва да има морал. Ние сме в политиката, защото имаме идеи, които искаме да реализираме. ГЕРБ е единствената партия, която прави това. Докато водач на листата на БСП е човек, който е обвиняем. Огорчен съм, защото не вярвах, че политиката е мръсна работа. Тръгвам си, защото се уморих да защитавам името си от всякакви спекулации", каза още той.

Добрев допълни, че ще съди Елена Йончева и другите също трябва да го направят, защото "тя носи отговорност за всички глупости, които се изговориха по наш адрес, за всички лъжи."

Още от Макроикономически поглед


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички