Efirbet: Най-важните критерии, по които да изберем сайт за залози


Efirbet: Най-важните критерии, по които да изберем сайт за залози
Снимка: iStock/Guliver

2877

На какви критерии трябва да отговаря сайтът за залози, за да бъде класифициран като добър и надежден? По принцип на този въпрос не е лесно да се отговори, тъй като всеки залагащ има свои лични предпочитания според спортовете, на които залага, видовете залози, коефициентите, опциите за плащане и др. Съществуват редица критерии за качество на букмейкърите, като може да се направи сравнение между сайтовете за спортни залагания и да вземете най-добрия избор. Порталът EFIRBET предлага едни от най-обширните ревюта за сайтове за залози и в него може да видите рейтинг и оценка на букмейкърите, за да бъде улеснен вашият избор.

Един от най-важните критерии за избор на сайт за залагания е коефициентите. При много играчи те са водещи в избора за сайт за залагания. Много хора предпочитат да залагат на по-високи коефициенти, дори например букмейкърът да е малко по-слаб в сравнение на друг относно предлаганите опции за залагания и функции като кеш аут, промени залог и др. Веднага след коефициентите се нареждат по-важност и пазарите на спортни събития. Голяма част от залагащите се интересуват най-вече от футболните маркети и избират букмейкър спрямо наличните оферти за залагане.

Също така в горната част на списъка по важност на критерии за избор на сайт на спортни залагания са популярните залози на живо. Тук, от една страна, е много важно дали се предлагат събития от разнообразни спортове, а от друга страна, дълбочината на залозите на живо за футболен мач или тенис среща също е важно. Добрите доставчици на залагания не само имат богат набор от залагания на живо, но и предлагат множество атрактивни опции за залагане за всяко отделно събитие на живо. В сайта на Efirbet може да прочетете във всяко ревю за залозите на живо на букмейкърите и ще добиете представа какво се предлага.

Бонусът за нови играчи също е много важен критерий при избора на букмейкър. Хазартните оператори имат атрактивни промоции за нови клиенти и вече регистрирани играчи, за да се сдобият с по-голям брой потребители. Efirbet обръща внимание на бонусите на всеки един букмейкър и ги включва в общия рейтинг. Вие може да се информирате каква оферта е възможно да получите веднага след регистрация за първия ви депозит. При много сайтове за залози има специални оферти за футбол, тенис и големи събития, към които има страхотен интерес. Обърнете внимание при избора на букмейкър дали се предлагат много промоции за регистрирани клиенти, тъй като това е важно.

Опциите за депозит и теглене, както и обслужването на клиенти също са ключови критерии при избора на спортен букмейкър. В експертните ревюта на букмейкърите в Ефирбет ще получите пълна информация какви разплащателни методи са на разположение, за да захраните сметката си с реални средства и да теглите печалби. Грижата за клиенти пък е важна част от общия рейтинг на всеки букмейкър, за който ще откриете информация.

В заключение, дизайнът и навигацията на сайта, както и мобилните залози са също важни критерии, когато избирате вашия сайт за спортни залози. От Efirbet са се постарали да информират своите читатели и за това в онлайн букмейкърите, така че в техния сайт ще може да прочетете най-важната информация за хазартните оператори в България.

 

 

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички