Efirbet съветва как да познаем фаворита в даден мач


Efirbet съветва как да познаем фаворита в даден мач
Снимка: Getty Images

2508

Много често във футболните мачове има разлика в класите между съперниците, които ще излязат на терена. Поради тази причина единият от отборите е фаворит в двубоя – това означава, че се очаква да спечели срещата. В последните години някои клубове инвестираха милиони в привличането на футболни звезди, за да бъдат сред големите фаворити за трофеи и за спечелването на повечето си мачове. Такива тимове са Пари Сен Жермен и Манчестър  Сити например, като почти винаги ще ги видите да са фаворити в даден двубой. Как всъщност можем да разпознаем фаворита в мача?

В днешно време дори не е нужно да правите собствени проучвания, за да разпознаете големия фаворит в даден мач. Ако просто погледнете коефициентите на букмейкърите за срещата, вие ще забележите фаворита. Колкото по-нисък е коефициентът за даден отбор да спечели мача, то толкова по-голям фаворит е той. В такъв случай всички футболни прогнози ще са за победа на този отбор. Футболните прогнози пък се изготвят от анализатори и типстъри – хора, които следят футбола и имат интерес към спортните залагания, за да предоставят на хората добри прогнози и понякога в мачовете на фаворитите се предлагат много по-различни опции за залагане освен краен изход, като например победа с поне два гола разлика за фаворита или да води на полувремето, за да може да се постигне по-добра печалба.

Както вече казахме, фаворитите са с ниски коефициенти в букмейкърите и поради тази причина вие ще спечелите нищожни суми, ако правите сингъл залози. Много хора пускат няколко отбори фаворити от големите първенства например да спечелят мачовете си във фиш права колонка. Така ще получите по-добър общ коефициент и ще играете за по-голяма печалба. Много добри съвети за залагания на фаворитите във водещите първенства може да намерите в секцията с прогнози в сайта на Ефирбет, който е специализиран в сферата на букмейкърите и футболните прогнози.

В специалната секция с футболни прогнози в Efirbet вие ще може да получите съвети от уважавани и опитни специалисти, които имат богат опит в спортните залагания. Те са наясно с всички детайли около футболните мачове и други събития, за които има налични прогнози. В сайта на Ефирбет ще намерите всеки ден прогнози за най-интересните футболни срещи за деня. Акцентът пада върху топ първенствата и турнирите на Стария континент като Шампионска лига, Лига Европа, Висшата лига, Серия А, Ла Лига и т.н. Разбира се, ще може да откриете и прогнози за вашия любим отбор от елитната дивизия на българската efbet Лига. Всяка прогноза е обоснована и може да разберете защо се предлага залог за победа на фаворита или пък ви съветват да заложите на опцията за брой голове в срещата.

За изготвянето на прогнозите, футболните специалисти в сайта Efirbet използват много източници - сайтове със статистика, контузени играчи, преглежда се формата на отбора и какво е настроението в съблекалнята. От голямо значение е дали водещият реализатор на отбора ще играе в срещата или пък ключов играч не е бил продаден преди мача. Тези и още много други фактори се вземат под внимание, за да се предложат най-качествените прогнози на читателите и да получат добри насоки във футболните залагания.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички