Кои са най-любопитните спортове, достъпи за залози в Bet365


Кои са най-любопитните спортове, достъпи за залози в Bet365
Снимка: BET365

2735

Базираният в Стоук он Трент букмейкър Bet365 е сред най-големите сайтове за спортни залагания в света и може да се похвали с милиони клиенти. Големият успех на британския хазартен оператор се дължи на много фактори, а един от тях е страхотното разнообразие от спортни залагания, което предлага. В сайта на Бет365 може да откриете всички известни спортни дисциплини за залагане. В ревюто на bet365 на efirbet.com имате възможност да се запознаете с наличните спортове за онлайн залози, като ще се натъкнете на доста любопитни дисциплини. Със сигурност ви е известно, че ще можете да правите залози на футбол, тенис, волейбол и други популярни спортове, но дали сте наясно, че за залагания дори са достъпни дисциплини като футзал, дартс, тротинг, спийдуей, хандбал и т.н.

В България спортът Тротинг е може би най-малко известен от по-горе изброените. Той е с все по-нарастваща популярност във Великобритания и се предлага от много букмейкъри. Тъй като спортът включва състезателни коне, няма да се изненадате да разберете, че много от залозите, налични за конни надбягвания, са достъпни и за тротинг. За всяко състезание може да залагате на краен победител, както и дали ще завърши в първите места.  В много спортове букмейкърите позволяват да се правят залози, след като събитието е започнало. Залозите на живо революционизираха хазарта, като ви позволиха да гледате действието, преди да заложите. За съжаление, поради забързания характер на спорта, в момента нито един букмейкър не предлага залагания на живо за тротинг, така че в Bet365 няма как да правите live залози на този спорт.

В нашата страна има доста фенове на дартса, тъй като спортът бе излъчван по телевизията в продължение на няколко години. Поради тази причина доста залагащи у нас са запознати с този спорт. В бет365 ще откриете много събития за залагане на дартс. Основните пазари преди началото на турнира са за краен победител – например на Световно първенство или някоя лига вие може да поставите дългосрочен залог. Също така за всеки мач се предлагат много пазари, които включват победител в срещата, хендикап, по-висок чекаут, Общо 180 точки под/над и др.

Спортът Спидуей също се среща в повечето онлайн букмейкъри и ще го откриете в Бет365. Любителите на хазарта у нас рядко правят залози на този спорт. Той се характеризира с това, че е част от моторните спортове и в турнирите състезателите използват мотори, които са пригодени за постоянен дрифт и доста се различават от тези, с които се състезават пилотите в Moto GP. По време на кратките гонки състезателите трябва да владеят много добре мотора на калната писта и да държат лидерска позиция. По отношение на залозите, в Бет365 може да залагате на краен победител или състезател да завърши на по-задна позиция. Ще останете приятно изненадани, че този спорт е включен и в списъка с виртуални игри, които се предлагат за залагане.

Със сигурност спортове като футзал и хандбал са ви доста по-познати. Те са широко разпространени в Европа, а и дори в България. Bet365 предлага на своите клиенти доста първенства и турнири за залагане на тези дисциплини, като дори сме виждали понякога мачове и от български лиги.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички