Можем ли да вземем бонус от Bet365, ако залагаме през телефон


Можем ли да вземем бонус от Bet365, ако залагаме през телефон
Снимка:

3460

Всички, които залагаме много се радваме, когато получим бонус или оферта от букмейкъра. Това е още един шанс да реализираме печалба без да рискуваме загуба на личните си вложения. Bet365 е една от най-големите компании за залози в световен мащаб и често в профила си сме посрещнати от добрата новина, че има бонус или оферта.

Много често в ежедневието ни сме в движение и това не ни позволява да разгледаме внимателно пред компютъра вариантите за залог. Макар да няма специален бонус за  залози, направени изрично от телефон, хубавата новина е, че всеки един от редовните бонуси на Bet365 може да бъде използван безпроблемно през мобилната версия или приложението за телефони и таблети. И докато все още сме на тази тема, не пропускайте да вземете своя Bet365 мобилен бонус от NostraBet.com.

Сред тях попада ранното изплащане при два гола аванс в някои големи футболни състезания, а в списъка попада и българското първенство. В ранния етап от сезона това е прекрасен бонус, защото физическата подготовка на играчите може и да не е завършена, но ако избраният от вас отбор е повел с 2-0, 3-1 и т.н., дори да не успее да спечели двубоя, вашият залог ще се счита за печеливш. Условието е залогът да се направи преди началото на събитието.

Баскетболните мачове имат същото предимство. В НБА при 20 точки преднина за отбора – селекцията автоматично печели, независимо от крайния изход на сблъсъка. В Европа, където отборите бележат доста по-малко, отколкото отвъд океана – границата е 18 точки.

Ранното изплащане е налично и в NHL, като то се активира при три гола разлика.

Бонусите, които могат да ни донесат най-големи допълнителни печалби безспорно са така наречените акумулиращи. При направени множествени залози с 3 или повече селекции на определени пазари, могат да донесат допълнителни от 5 до 70 процента печалба, в зависимост от броя селекции, които се направили.

От този бонус възможност да се възползват имат не само футболните запалянковци, а и привържениците на американските спортове.

От Bet365 са помислили и за онези от нас, които са привърженици на тениса. Там също важат акумулиращи бонуси за множествени залози на мачове от всички силни турнири по кортовете в света. При акумулиращите бонуси важи същото условие, което е в сила и при ранното изплащане – залогът трябва да се направи преди началото на събитията.

В заключение можем да пожелаем успех на всички, той дебне отвсякъде и може да бъде съпътстван с хубав бонус, без значение дали залагате на сайта на Bet365, през приложението за смартфони и таблети или през мобилната версия на сайта. Където и да сте – имате възможност да играете на пълни обороти.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички