Добавете бизнеса си в Google Maps в 3 стъпки


Добавете бизнеса си в Google Maps в 3 стъпки
Снимка:

2894

Искате да популяризирате бизнеса си? Един от най-лесните начини за това е да го добавите в Google Maps. За вас услугата е безплатна, а за потенциалните ви клиенти - удобна. Чрез нея те могат да разберат за вашето съществуване и да ви намерят лесно, ако преценят че имат нужда от вас.

Целият процес е изключително опростен и може да го преминете за броени минути както на компютъра, така и на смартфона си, пише digital.bg. Всичко, от което се нуждаете, е приложението Google Maps и съществена информация за бизнеса ви, включително и точното му местонахождение. Ето какво трябва да се направи, за да добавите бизнеса си в Google Maps:

Стъпка 1:

Отворете Google Maps и чукнете бутона за менюто (обозначен с три хоризонтални линии) в горния ляв ъгъл.

Стъпка 2:

Превъртете менюто надолу и намерете опцията Add a missing business. Ще се отвори форма, която ще трябва да попълните със съществена информация за бизнеса ви и точното му местонахождение.

Стъпка 3:

Когато сте готови, кликнете върху бутона със стрелка в горния десен ъгъл, за да продължите. Попълнете информацията, която се иска от вас и отново кликнете върху стрелка в горния десен ъгъл, за да продължите. На следващия екран кликнете върху бутона Done. След като направите това, вашата заявка ще бъде разгледана от някой от екипа на Google Maps, преди да бъде добавена към услугата. Очаквайте имейл, в който ще бъдете уведомени дали заявката ви е била одобрена или отхвърлена.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички