Efirbet: Как да се подготвим, ако искаме да залагаме на футбол


Efirbet: Как да се подготвим, ако искаме да залагаме на футбол
Снимка: iStock

2850

Футболните залози са страхотен начин за развлечение, забавление и печалба на пари. В последно време, обаче, все повече фенове на футбола избират да залагат именно заради сумата, която даден букмейкър предлага.

Именно за тях е предназначена и тази статия. Днес темата ще бъде какво да знаем и как трябва да се подготвим, за да имаме печеливш и успешен залог.

Проверете коефициентите

Да преценяваме шансовете спрямо коефициентите, които букмейкърите дават, е една от най-добрите стратегии, към които можем да се придържаме. Логиката е лесна: когато коефициентът е нисък, възможността за победа е висока. От тук следва, че: щом коефициентите са високи, шансът даденият отбор да победи е нисък.

Тук няма как да бъдем подведени, тъй като въпросните коефициенти се изготвят от професионалисти, а сайтовете за залози не биха рискували да излязат с неправилните множители.

Преди да продължим нататък, трябва да вмъкнем, че съществуват различни видове коефициенти (десетични, американски, дробни и др). Съветваме ви да разучите как се пресмятат и конвертират, за да не излязат сметките ви грешни.

Следете новините

Макар, че на пръв поглед може да ви изглежда “непрофесионално”, следенето на новините от достоверни медии, акаунтите на футболистите и техните близки може да ви бъде от изключително голяма помощ, когато събирате информация за предстоящ мач.

Как се чувстват играчите? В перфектно физическа и психическа форма ли са? Имали ли са скорошни контузии? Разбират ли се помежду си? Налице ли са нови попълнения в екипа? В пълен състав ли е той? Всичко това са индикатори в каква посока ще върви играта.

Попитайте професионалистите

Един от най-лесните, достъпни и бързи начини да разберете най-съществената информация за даден мач е да се консултирате с експерт. Про типстъри почти постоянно дават прогнозите си, и то напълно безплатно. Можете да ги откриете навсякъде - в интернет, по телевизията и прочее.

В сайта на Efirbet, например, ще откриете последни прогнози за почти всички лиги, които ви интересуват. В секцията “Мачовете днес” бързо и лесно можете да проверите къде и от колко часа ще се излъчва всяка по-популярна и интересна игра. Освен това, Efirbet предлага излъчване на мачове и резултати на живо.

Анализирайте статистиките

Има сезони, в които отборите играят превъзходно. Има и такива, в които нивото им е изключително ниско. Това, което се изисква от нас тук, е да уловим идеята и посоката, в която върви въпросния отбор в последно време. Важно е да наблюдаваме кои са главните грешки, които допуска, с какво се справя и с какво - не.

Когато даден отбор играе известно време, е лесно да схванем посоката, в която върви той. Но какво се случва, когато играе за първи път от много време? Отговорът е, че никой не може да бъде напълно сигурен. Затова в такива ситуации ви съветваме да не избързвате с футболните залози и да наблюдавате течението на събитията.

Обобщете тенденциите

Това е финалната и най-важна стъпка - обобщението на събраната информация. Ние мислим, че това е и най-лесния ход, тъй като единственото, което се изисква от вас, е да съпоставите научените факти. А ако те са верни и взети от достоверни източници, би трябвало да се припокриват, което лесно ще ви доведе до определен извод.

Заключение

Петте стъпки, необходими за добра подготовка за успешен залог са: 1) Проверка на коефициентите; 2) Следене на новините; 3) Допитване до професионалистите; 4) Анализиране на статистиките; 5) Обобщаване на тенденциите. Следвайки златните правила, си гарантирате успешен и печеливш залог.

За още по-лесно и безпроблемно изготвяне на личната ви прогноза, не забравяйте да посетите сайта на Efirbet, където наред със събитията в “Мачовете днес”, ще откриете и множество други опции, като пряко предаване и резултати в реално време.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички