Nostrabet: С какво ще ни впечатли Live Betting секцията в bwin


Nostrabet: С какво ще ни впечатли Live Betting секцията в bwin
Снимка: iStock

3283

Австрийският букмейкър Bwin е един от най-реномираните сайтове за онлайн залагания. В платформата на хазартния оператор всички играчи може да поставят залози на спортни събития, има отделна платформа за залози на живо, казино, покер и виртуални спортове. В днешно време доста играчи наблягат на live залозите – поставяне на прогнози на спортни събития след тяхното начало. Секцията за Live Betting в Bwin е сред най-добрите е сред най-добрите на пазара и ще ви впечатли с много неща. В тази статия с помощта на екипа на Nostrabet ще разгледаме по-подробно раздела за залагания на живо в австрийския сайт за спортни залагания.

Платформата за залози на живо на Bwin е много удобна за потребителите

За да посетите секцията със залози на живо в Bwin трябва просто да цъкнете "На живо" в горната част, където са основните хазартни продукти на хазартния оператор. След това ще се зареди платформата за live betting, която е конструирана много добре. В режим "преглед" вие ще видите на екрана доста от събитията за залози в реално време. Всеки спорт има отделна категория и така ще се ориентирате много лесно. Bwin е букмейкър, който предлага на живо голям брой събития от цял свят. Тук потребителите ще намерят много футболни и тенис срещи, събития от тенис на маса, волейбол, баскетбол и др. В раздела На живо вие може да концентрирате погледа си върху конкретна среща, като трябва да изберете режим "Събитие" - бутонът е под надписа "На живо" за раздела. След кратко зареждане ще се отвори дадено събитие, за което ще видите всички налични пазари и коефициенти. Ставките за онлайн залагания на живо в Bwin са доста високи и това впечатлява много играчи. Визуализацията на събитието е в дясно на екрана, като имате графика с развоя на срещата. За всички събития има и отделна статистика, която ви показва кой отбор/състезател има предимство.

Пускането на залог на живо в Bwin е много лесно

Събитията на живо се развиват динамично и от Bwin са направили така, че играчите лесно може да направят залог в платформата. Например във футболен мач може да падне гол, да бъде отсъдена дузпа или червен картон, така че нямате време за губене. Когато искате да заложите на живо, отворете конкретното събитие и намерете желания от вас пазар. Цъкнете на селекцията и тя ще се добави в дясно във фиша за залагания. Там веднага може да поставите сума на залога, след което натискате бутона "Заложи" и залогът ви ще бъде приет след 4-5 секунди. В същото време възможната ви печалба се изчислява автоматично в талона за залози и може да видите за каква сума ще играете.

Live Betting секцията на Bwin предлага много футболни залози

Футболът е най-залаганият спорт в света на спортните залагания. На живо потребителите правят хиляди залози за няколко минути в отделните букмейкъри. Австрийският доставчик на онлайн залагания Bwin знае отлично, че да е конкурентен на другите водещи хазартни оператори, трябва да предлага много опции за залози на живо на футбол.

В сайта на Bwin за всяка футболна среща, дори това да е мач от чешката дивизия до 19 години, вие ще намерите много опции за футбол. Имате отделни категории със залози - основни, брой голове, точен резултат, полувреме, други. Коефициентите на всички пазари са съобразени според резултата в момента и ставките се променят при всеки гол или друго важно събитие. Налични за залагане са опции за победител в редовното време, следващ гол в мача, хендикап, двата отбора да отбележат и общ брой голове, както и много пазари за корнери, картони, бързи залози и други специални маркети, когато става въпрос за мачове от топ футболните лиги в света.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички