Крипто инвеститори, които търсят горещи монети, изкупуват предварителната продажба на Metacade*


Крипто инвеститори, които търсят горещи монети, изкупуват предварителната продажба на Metacade*
Снимка: Metacade

1929

Новакът в крипто игрите Metacade се превърна в тема за разговори на проницателни крипто инвеститори навсякъде, като се превърна в алткойн, който трябва да се купи по време на събитието за предпродажба. След като натрупа зашеметяващите $10.2 милиона само за 16 седмици от пускането си, местната монета MCADE продължава да набира скорост, докато се ускорява по време на 6-тия етап от събитието за предпродажба.

Всеки крипто инвеститор иска да сложи ръка на следващия голям алткойн и с широкообхватната привлекателност на Metacade и дългосрочния потенциал да направи крипто история, експертите се питат колко високо може да стигне Metacade?

Колко високо може да достигне MCADE през 2023 г.?

MCADE вече генерира огромни нива на търсене досега в своето събитие за предварителна продажба, тъй като инвеститорите се стичат към този вълнуващ нов алткойн и очакванията са, че това търсене ще продължи да расте, след като предварителната продажба приключи. Тъй като инвеститорите бавно осъзнават потенциала на MCADE, трябва да изчакат публичната продажба на борсите, цените се очаква да скочат заедно с увеличеното търсене.

MCADE планира да се листне на други централизирани борси (CEX) и децентрализирани, след като предварителната продажба приключи, след като вече обяви MEXC и Bitmart. С няколко издания на нови функции, планирани през 2023 г., цената на MCADE вероятно ще продължи да расте през цялата година. Много експерти смятат, че $0,60 ще се окаже консервативна оценка за края на годината, стойност, която би представлявала 30 пъти увеличение спрямо крайната предварителна стойност от $0,02.

Какво представлява Metacade?

Metacade изгражда най-обширната библиотека от игри play-to-earn (P2E) в блокчейн крипто пространството, като комбинира класически аркадни заглавия от миналото с модерни авангардни бъдещи класики, поддържащи Web3. Metacade вероятно ще доминира на пазара на GameFi през следващите години със своя колосален сборник от заглавия и изключителна механика за печелене.

Обхватът на Metacade ще се простира отвъд хостването на игри. Те планират да изградят огромна общност, обединяваща ентусиасти на игри и крипто фенове на едно място, предлагайки им пространство за мрежа и сътрудничество. Ангажиментът на платформата към нейната общност се простира отвъд P2E механиката, тъй като стимулира изграждането на общността, като предоставя награди на потребителите, които публикуват социално съдържание в центъра.

Това формира много хвалената схема Create2Earn, при която потребителите получават крипто награди всеки път, когато публикуват в центъра. Това може да бъде под формата на ревюта на игри, споделяне на алфа, съвети за игри и принос към чатове на живо и подфоруми в стил Reddit.

Как работи MCADE?

Горивото за платформата Metacade е местният алткойн MCADE, който е в основата на цялата дейност на платформата. От предоставяне на източник на награди до реинвестиране на средства в платформата чрез една от техните иновативни схеми, като Compete2Earn или Metagrants, източниците на приходи на MCADE се генерират чрез няколко вътрешни и външни маршрута.

Вътрешните приноси се събират чрез залагане на жетони чрез Compete2Earn, което позволява на членовете да участват в онлайн турнири и тегления на награди или да изживеят заглавия с плащане за игра. Външното финансиране се осигурява чрез таксуване на компаниите за рекламиране в центъра, пускане на външни аркадни заглавия и от Q1 на 2024 г. хостване на най-примамливите нови възможности за кариерно развитие в Web3 на предстоящото табло за работа на центъра.

Metacade: Пионер на GameFi

Крипто инвеститорите са привлечени да инвестират средства в Metacade поради огромния набор от впечатляващи функции, които платформата предлага на геймърите. Главен сред тях е пионерската схема Metagrants, предназначена да изведе Metacade в челните редици на революцията на GameFi, като същевременно насърчава дизайна и пускането на нови заглавия с финансиране на ранен етап.

Разработчиците могат да подават заявления за получаване на крипто финансиране, което да им помогне при разработването на нови заглавия, ексклузивни за Metacade. Изпратените предложения влизат в група и се представят на общността от притежатели на MCADE токени, които гласуват за своите фаворити. Идеите, събрали най-много гласове, получават безвъзмездна помощ за подпомагане на тяхното производство. Схемата стартира през третото тримесечие на 2023 г., като първото заглавие излиза на пода на виртуалните аркадни игри през първото тримесечие на 2024 г.

Схемата облагодетелства Metacade да остане пред своите конкуренти с редовното пускане на вълнуващи нови заглавия, помагайки на платформата да се развива безпроблемно. От друга страна, по-широката Web3 индустрия също може да се възползва от достъпа до най-горещите нови таланти за разработка. Това може да се случи със свежи идеи и реален световен опит в разработката на Web3 върху тяхната автобиография, придобита чрез схемата.

MCADE: Един от най-добрите алткойни, които крипто инвеститорът може да бъде закупен сега

Крипто инвеститорите прекарват много време в търсене на високи и ниски нива за следващия проект с висок потенциал и рядко се появява такъв с толкова светло дългосрочно бъдеще като Metacade. Текущите $0,017 предлагат на крипто инвеститорите невероятна стойност в сравнение с други предварителни продажби и GameFi токени.

Тъй като предварителната продажба в момента е на 6-тия етап и се разпродава бързо, крипто инвеститорите се насърчават да закупят своите MCADE токени възможно най-скоро, за да избегнат пропускането на предварителни цени.

Можете да участвате в предварителната продажба на MCADE от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички

Най-четени новини


виж всички