Криптовалута за наблюдение: Анализаторите прогнозират, че Metacade може да нарасне 10 пъти през 2023 г.


Криптовалута за наблюдение: Анализаторите прогнозират, че Metacade може да нарасне 10 пъти през 2023 г.
Снимка: Metacade

1517

Анализаторите подбират пазарите на криптовалути след ралито в началото на 2023 г., но един проект – Metacade – очевидно се откроява като топ криптовалута за гледане в момента. Това се случва особено като се има предвид, че предварителната продажба на токени на MCADE върви доста силно.

Някои специалисти предполагат, че MCADE може да се конкурира с най-големите имена в сектора на GameFi през следващите години. Това от своя страна му дава голям потенциал за бъдещи ценови действия. Подчертана като основна криптовалута, която да гледате в момента, Metacade може да се окаже една от най-добрите инвестиционни възможности за годината, именно поради силните си фундаментални характеристики.

Metacade се оформя като най-добрата криптовалута, в която да инвестирате в момента

Игрите Play-to-earn (P2E) се превърнаха във водеща област за развитие на блокчейн, като броят на играчите, които играят P2E игри, расте всяка година. До края на 2022 г. блокчейн игрите представляват 52% от всички транзакции, извършвани в блокчейн сферата, което е голям успех за индустрия, която все още е само на 4 години.

Много от най-вълнуващите проекти на Web3 могат да бъдат намерени в сектора на GameFi, като Axie Infinity и Decentraland се повишиха над 100 пъти между 2020 и 2021 г. Сега предварителната продажба на крипто на Metacade привлече $8,5 милиона през първите 14 седмици, а експертите предполагат, че това е 100x потенциалната криптовалута за налюдаване.

Предварителната продажба на криптовалута на Metacade беше напълно изчерпана по време на началните си етапи, а сега се намира във фаза 5 с налични токени на $0,0155. Цената на MCADE се покачва от $0,008 до $0,02 постепенно в хода на събитието, като е малко вероятно токенът да се върне отново на това ниско ценово ниво. Без съмнение Metacade е криптовалутата, която да наблюдавате в момента. Колко ценна може да стане обаче MCADE?

Прогноза за цената на Metacade: Може ли MCADE да достигне $5 през 2025 г.?

Токенът MCADE ще бъде пуснат на борсите след приключване на предварителната продажба. Тогава аркадната игра на metaverse ще започне да предлага широка гама от P2E игри на своята общност. До края на 2023 г. стойността на MCADE може да скочи до $1, тъй като все повече и повече потребители преминават към Metacade, за да играят някои от най-добрите P2E игри в блокчейна. Това е близо 50 пъти възвръщаемост от края на предварителната продажба.

Прогнозира се, че Metacade ще е навлязъл в откриването на цените преди следващия бичи пазар на крипто, който в момента се очаква за 2024-25 г. През това време токенът на MCADE може наистина да претърпи сериозен успех. Експертите прогнозират ценово ниво от $7 за Metacade през 2025 г., което е 350 пъти повече от края на предварителната продажба.

Какво представлява Metacade?

Metacade е първата управлявана от общността аркадна игра в блокчейна. Ключовата причина, поради която това е най-добрата криптовалута за гледане, е, че предлага най-голямата селекция от P2E игри, които могат да бъдат намерени в Ethereum. Както и всяка подобна игра, предлага и щедри финансови награди на геймърите.

Очаква се платформата да бъде дом на оживен общностен център, където потребителите на Web3 да имат достъп до всички най-нови тенденции и ценна алфа версия на игрите, както и да печелят криптовалута по безброй начини. Metacade също така поддържа различни DeFi услуги, включително залагане на MCADE за печелене на пасивен доход.

Как работи Metacade?

Тази аркадна игра в метавселената съчетава непринуден и състезателен геймплей, за да предостави цялостно P2E игрово изживяване. Самостоятелните играчи могат да напредват през безкрайни нива в P2E игри в аркаден стил, печелейки MCADE жетони по пътя, докато конкурентните геймъри могат да се присъединят към турнири с платен вход към шанса да спечелят големи крипто награди.

Центърът на общността също така ще предоставя награди с токени MCADE. Създателите на съдържание могат да публикуват рецензии на игри, да споделят прозрения, да взаимодействат с публикации на други потребители и да печелят крипто доходи в процеса, тъй като ангажирането с общността е в основата на проекта Metacade.

За капак, Metacade създава нови възможности за работа за своите потребители чрез функцията Work2Earn. Крипто ентусиастите ще могат да кандидатстват за роли на непълен работен ден, работа в концерти и позиции на пълен работен ден в партньорските проекти на Metacade, тъй като искат да дадат тласък на кариера в блокчейн.

Притежателите на MCADE токени могат да ги използват, за да се присъединят към турнири с платен вход, да ги залагат, за да спечелят награди за стейбълкойн за подкрепа на проекта и да купуват ексклузивни стоки, налични в екосистемата.

MCADE променя нещата радикално

Metacade е криптовалута, която наистина си заслужава да бъде наблюдавана. Платформата съчетава огромен потенциал за печалба чрез няколко функции, които надхвърлят P2E игрите в аркадната игра на metaverse, и ще бъде основен център за социална дейност в Web3.

Освен това, програмата Metagrants подкрепя директно блокчейн проекти на ранен етап. Разработчиците на P2E игри могат да подават инвестиционни предложения до общността на Metacade, която ще гласува, за да реши кои нови игри са най-добри. След това най-търсените P2E игри ще бъдат осигурени с финансиране, за да помогнат за реализирането на идеята.

Струва ли си да закупите MCADE?

MCADE предлага потенциал за страхотна инвестиция и се рекламира като една от най-добрите криптовалути за гледане. Всъщност предварителната продажба може да бъде една от инвестиционните възможности на годината, тъй като MCADE има изключително голям потенциал за бъдещи ценови действия и изглежда подценен.

Текущата стойност на MCADE е $0,0155 и е малко вероятно да се задържи на това ценово ниво за дълго, така че инвеститорите може да искат да се участват бързо, преди да е станало твърде късно. Експертите прогнозират експлозивно ценово движение през 2023 г. както и след нея. Това от своя страна прави Metacade една от най-добрите криптовалути, които да добавите към списъка си за наблюдение.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички

Най-четени новини


виж всички