Най-добрите 8 печеливши криптовалути в предварителна продажба в момента - тези предварителни продажби имат 10x потенциал*


Най-добрите 8 печеливши криптовалути в предварителна продажба в момента - тези предварителни продажби имат 10x потенциал*

866

Няма по-добра възможност да направите големи печалби от идентифицирането на проект с голям потенциал в неговата предварителна продажба. Тези проекти обикновено започват с много ниска цена и ранното влизане означава, че притежаваните токени могат да изпитат пълната полза от покачването на цените с течение на времето, тъй като все повече и повече хора научават за проекта и купуват.

Тъй като дъното на мечия пазар вече е зад гърба ни, няма по-добро време да прегледаме крипто пазара за предварителни продажби на крипто, готови за 10x инвестиции през следващите месеци.

Ето някои от най-добрите кандидати за най-печелившите криптовалути, които дават на своите притежатели най-добрите перспективи за огромна възвръщаемост:

● Metacade (MCADE)

● Metropoly (METRO)

● ASTL (ASTL)

● EstateX (ESX)

● HedgeUp (HDUP)

● Artyfact (ARTY)

● Dogedoge (DOGODOGE)

● ECOTERRA (ECOTERRA)

1. Metacade (MCADE)

Много опитни инвеститори очакват Metacade да бъде сред най-печелившите крипто за години напред поради високия потенциал, който притежава проектът, и бясната предварителна продажба, която досега е донесла 10 милиона само за 16 седмици. Проектът не показва признаци на забавяне, тъй като общото финансиране вече е нараснало още повече в 6-тия етап на предварителната продажба.

Голяма част от този интерес идва от скорошното пускане на бялата книга на проекта, която беше невероятно добре приета от крипто общността поради широкообхватната визия и разумните стъпки за внедряване, които екипът на Metacade изложи.

В основата на тази визия е водещият елемент на екосистемата Metacade — най-голямата аркада играй, за да спечелиш (P2E) на планетата. Тази аркада ще бъде домакин на огромна библиотека от игри и ще гарантира, че геймърите с всякакъв вкус ще бъдат обслужени в аркадното изживяване.

Този проект може да се похвали с уникална и възнаграждаваща система, която приспособява всички видове геймъри - независимо дали просто искат да играят небрежно или да предизвикат най-добрите в общността. Играчите ще бъдат възнаградени с доход, независимо от техните предпочитания, предлагайки на всеки шанс да печели пари, докато играе игри.

Системата за награди също отива по-далеч, позволявайки на потребителите да печелят награди за дейности, които не са свързани с игри и които са от полза за по-широкото потребителско изживяване. Това се разглежда като стратегически майсторски ход в дизайна на платформата поради създадения добродетелен кръг, при който по-голям брой потребители означава повече хора, допринасящи за качеството на платформата.

Платформата използва полезен токен, известен като MCADE, който подхранва механизмите за награди и изпълнява ролята на валута на платформата. Това прави стойността на MCADE пряко свързана с растежа на потребителите на платформата, като повече потребители, които се включват, вероятно ще предизвикат значителен натиск за купуване на токена.

MCADE също може да бъде заложен, което осигурява средство за печелене на пасивен доход за притежателите, които чакат стойността на токена да поскъпне с времето. Наградите за залагане се разпределят в стейбъл койни, за да се избегне разпространяването на предлагането на MCADE, което с едва 2 милиарда токена се счита за много благоприятно за инвеститорите.

Ако това не беше достатъчно, програмата Metagrants се оказа огромна привлекателност за инвеститорите. Той позволява на екипи за разработка на игри с различни размери да представят своите идеи на общността на Metacade. След това притежателите на MCADE могат да използват правата на управление, предоставени им, като държат токена на MCADE, за да гласуват за това кои проекти заслужават финансиране от съкровищницата на Metacade.

Metacade вече затвърди позицията си в списъка с максимален потенциал, за да бъде един от най-печелившите крипто поради невероятния потенциал на проекта.

>>> Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук <<<

Metropoly  (МЕТРО)

Metropoly е проект, използващ стандартите за NFT, за да позволи на инвеститорите да включат недвижими имоти в своето инвестиционно портфолио, без да преминават през дългия и скъп процес на действително закупуване на имотите.

Metropoly означава, че инвеститорите имат достъп до активи по нови и вълнуващи начини чрез фракционирани инвестиции. Влизайки на етапа на предварителна продажба, инвеститорите изпреварват бързината, която може да дойде по-късно, когато проектът стане все по-масов с течение на времето.

Проектът също демонстрира силни маркетингови способности, с широк набор от предимства за притежателите, като NFT и връщане на пари, заедно с привличащо вниманието състезание за спечелване на красив имот в Burj Khalifa на стойност над $1 милион.

ASTL (ASTL)

ASTL е проект, който отваря света на крипто копаене за масите, като премахва трудността да се настрои наново и вместо това да се закупи в споделен пул за копаене. Закупуването на токена ASTL е еквивалентно на осигуряване на част от общата мощност за копаене и означава, че тези, които притежават токена, могат да печелят доход от копаене без режийни и капиталови разходи, които обикновено означават, че начинанието е безплодно.

Проектът също така предприе стъпки за диверсифициране на своите енергийни нужди, като се съсредоточи във възможно най-голяма степен върху възобновяемите енергийни източници за онези инвеститори, които са съзнателни за ESG. ASTL е част от нарастващо движение на проекти, които се стремят да предложат алтернативни инвестиционни класове на основните инвеститори чрез силата на блокчейн, така че ASTL може да бъде в началото, когато кампанията набира скорост.

EstateX (ESX)

EstateX е друга игра за токенизация, фокусирана върху недвижими имоти, като проектът е фокусиран предимно върху недвижими имоти от висок клас. По този начин EstateX отваря цял свят от инвестиции, които иначе биха били напълно недостъпни за повечето инвеститори, което означава, че те могат да инвестират в част от луксозен имот и да се възползват от поскъпването, с което луксозните недвижими имоти се справят толкова добре през последно време години.

EstateX е добре позициониран като игра за недвижими имоти, тъй като може да донесе огромни суми капитал в пространството с течение на времето, което означава, че онези, които са достатъчно находчиви, за да влязат рано, могат да се възползват от значителното търсене на покупки, което може да създаде за токена ESX.

HedgeUp (HDUP)

HedgeUp е друг проект, изследващ алтернативни инвестиции, този път с по-широк набор от активи, които стават все по-популярни дори в света на TradFi. Тези активи са луксозни активи от висок клас, като изискано вино, луксозни часовници, яхти и други, и значителен двигател на растежа в това пространство е голямата възвръщаемост, която много от тези инвестиции са успели да донесат на своите собственици.

Отварянето на този свят за обикновените инвеститори чрез използване на технологията Web3 позволява на инвеститори от всякакъв тип да получат достъп до висококачествени елементи, които са се представяли много добре в миналото като инвестиции, които обикновено не са налични.

Проектът HedgeUp даде да се разбере, че проектът е проектиран да бъде управляван в крайна сметка от общността. Екипът вече се справи с това, като внедри децентрализирана автономна организация (DAO), която позволява на общността да гласува и да предприема действия за бъдещо вземане на стратегически решения. Това може да доведе до стимулиране на дългосрочното задържане на токена HDUP с течение на времето.

Artyfact (ARTY)

Artyfact е проект, който се стреми да се насочи към горния край на пазара за игри, като изгради платформа GameFi, фокусирана върху игрово изживяване, което ще комбинира P2E функции с възможността за изследване на игрово изживяване в отворен свят, което черпи вдъхновение от подобни на GTA Онлайн и Fortnite.

Играчите ще могат да спечелят токена ARTY чрез своята игра, с планове за включване на широка гама от задвижвани от NFT активи в играта, като аватари, кожи за оръжия и други. Проектът се стартира на Binance Smart Chain и така ще се възползва и от ниските такси за транзакции в своя пазар.

Проектът има широк фокус и се стреми да пусне изживяване в метавселената в бъдеще, позволявайки на потребителите да посещават курирани от потребителите изживявания и при условие, че проектът е в състояние да изпълни значителните амбиции на очертания свят, той може да се възползва от прогнозирания растеж на пространството на метавселената, тъй като технологията Web3 става все по-масова през следващите години.

Dogodoge (DOGODOGE)

Dogodoge е вълнуващ нов проект за предварителна продажба, който се стреми да изведе вдъхновената от Shiba Inu мем монета на следващото ниво. Проектът очерта амбицията си да се погрижи за широк спектър от случаи на използване на крипто и, може би най-важното, вече представи редица различни NFT, които отразяват висококачествени произведения на изкуството на кучета.

Проектът също има амбиции в пространството играй, за да спечелиш, с очертани планове на високо ниво, които се фокусират върху света на виртуалните спортове и търсят проекта DOGODOGE да улови част от огромната индустрия за състезания с кучета чрез еквивалент, захранван от Web3.

Проектът също така изгражда децентрализирана борса (DEX), известна като Dogo Swap. Това не само ще позволи на потребителите да обменят криптовалути по децентрализиран начин, но ще формира основата на бъдещата екосистема DOGODOGE, която може да включва по-широк набор от продукти като други игри и пазар за привличане на потребители.

Ecoterra (ECOTERRA)

Ecoterra e интересен нов проект, който използва блокчейн технология за стимулиране на положителни екологични действия. Използвайки приложението R2E на проекта, потребителите могат да спечелят Ecoterra в замяна на действията, които предприемат за рециклиране.

Екипът на Ecoterra също се стреми да създаде широк набор от инструменти за своите потребители и се фокусира конкретно върху корпоративните потребители с някои от другите функции. Това включва пазар за рециклирани материали и пазар за компенсиране на въглеродни емисии, а проектът позволява на бизнеса да създаде профил на въздействие, за да улови положителните си действия.

Ecoterra може да постигне значителен успех, ако успее да изгради сцепление сред корпоративните играчи, за които отговорностите за ESG са нарастваща загриженост. Ако успеят да завладеят част от този пазар, те могат да бъдат в добра позиция за някои значителни печалби в цената през следващите години.

Кой е правилният проект за най-големи печалби?

Въпреки че редица проекти са налични в ранните си етапи, само Metacade ще бъде в основата на нововъзникващ сектор, готов за експлозивен растеж. С такъв невероятен потенциал, няма съмнение, че Metacade е ясен фаворит на инвеститорите в производството на най-голямата възвръщаемост и очакванията, че ще остане един от най-печелившите крипто за години напред.

Тъй като предварителната продажба продължава да напредва с темпове поради повишеното ниво на интерес от страна на инвеститори, осъзнаващи потенциала на проекта, вероятно ще има само ограничено време, за да могат щастливите инвеститори да осигурят своя MCADE на силно намалените цени, налични по време на предварителната продажба.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
 • EUR
  1
  1.955
 • USD
  1
  1.82532
 • GBP
  1
  2.25313
 • JPY
  100
  1.30137
виж всички

Крипто валути


 • Bitcoin Cash
  1
  194.25
  187.42
 • Litecoin
  1
  121.10
  116.92
 • Ethereum
  1
  2235.90
  2158.81
 • Bitcoin
  1
  31708.65
  30614.95
виж всички

Най-четени новини


виж всички