Новата монета на ASI на AltSignals - възможност за инвестиция*


Новата монета на ASI на AltSignals - възможност за инвестиция*
Снимка: AltSignals

1919

Индикаторите на бичи пазарa показват скок на крипто индустрията! Ето защо новата монета на AltSignals, ASI, е страхотна възможност за инвестиция

С индикации, че възходящият пазар е на път да започне да расте, инвеститорите гледат на него по нов начин след трудната 2022 г. Сега фокусът е върху идентифицирането на проектите, които предлагат най-висок шанс за огромни печалби през 2023 г. и след това.

Повечето инвеститори са видели печалбата, която идва с бичи пазара и стават все по-добри в идентифицирането на страхотни възможности и намирането на следващия голям проект, който да добавят към своето портфолио. Това е една от причините, поради които опитните инвеститори са развълнувани да открият предварителната продажба на ASI на AltSignals, която току-що започна.

Слуховете за предварителната продажба вече се разпространи обширно в резултат на завладяващия й потенциал, надграждайки огромна и установена общност от потребители на AltSignals и платформа, която вече показа невероятно ниво на успех. В съчетание с бързия растеж на AI крипто сектора, като се има предвид широкото използване на авангарден AI в новия продукт на AltSignals: ActualizeAI. От своя страна предварителната продажба на ASI не можеше да настъпи в по-подходящ момент. Това от своя страна, ще бъде от полза за  изграждане на изключителното ниво на импулс.

Предварителната продажба на ASI се счита за рядка възможност от крипто експерти

Предварителната продажба на ASI беше възхвалявана от мнозина в крипто света като възможност, която притежава огромен потенциал и не се появява много често, особено в светлината на огромната общност и невероятните оценки на клиентите, които платформата AltSignals вече е постигнала.

Не е учудващо, че предварителната продажба на членовете, която наскоро беше открита, вече привлече огромно количество активност, набирайки $122к само за 2 дни. От своя страна, опитни инвеститори бързат да бъдат сред първите, които ще осигурят своите ASI токени и ще се възползват максимално от невероятна отстъпка, на която токените вече са налични.

Какво представляват AltSignals?

AltSignals е водещ компонент в света на сигнали за крипто търговия с изключително качество. Те изграждат голяма общност от повече от 50 000 търговци с различни нива на опит в резултат на качеството на насоките, предоставени от неговата авангардна технология.

Това доведе до постигане на ниво на удовлетвореност на клиентите, което на практика е нечувано в крипто търговията, с профила на AltSignals Trustpilot, показващ над 500 отзива на „Отлично“ и общ среден резултат от 4,9/5.

Когато погледнете степента на успеваемост на сделките, е лесно да разберете защо платформата е успяла да произведе такива изключителни резултати. Хвалейки се със среден процент на печалба от 64% при тестване на сигнали за големи играчи ETH и BTC, трейдърите са изключително доволни от резултатите както при мечи, така и при бичи пазарни условия. Това изглежда ще доведе до бъдещия успех на ASI токена, предвид следващото ниво на прозрения, които ASI токенът отключва чрез достъп до ActualizeAI – AI слоя на AltSignals.

Как работят AltSignals?

AltSignals създаде гениална комбинация от технически анализ и фундаментален анализ, която създава слой от данни, който след това се използва за изграждане на модели, които могат да генерират сигнали за търговия с изумителна точност. Добавянето на цялостно машинно обучение за стимулиране на следващото ниво на авангардни прозрения е друг фактор, който вълнува потребителите, след като над 1500 сигнала за търговия с първокласно качество вече са доставени за клиентите на AltSignals.

Заедно с токена на ASI стартира ActualizeAI Club, който ще стимулира полезността на токена и ще продължи неговото развитие, заедно с предоставянето на достъп на притежателите до ранните версии на управлявани от AI сигнали. Това също е един от ключовите фактори, които правят ASI толкова завладяваща инвестиция, защото тъй като огромната и нарастваща потребителска база се стреми да придобие своя ASI, за да използва най-висококачествените сигнали за търговия възможно най-рано, натискът за купуване на ASI токена вероятно ще стимулира цената нагоре.

Какво преставлява ASI?

ASI токенът е начинът, по който е активирано невероятното предложение AltSignals ActualizeAI. Освен че имат важна роля за достъпа в платформата, допълнителни токени могат да бъдат спечелени чрез принос към процеса на разработване на продукта чрез Actualize AI Club, което дава на притежателите на ASI начин да допринесат директно за бъдещия успех на проекта.

Токенът ASI предоставя множество други предимства за притежателите, като ексклузивни отстъпки и бета достъп до нови функции, а токенът е настроен да играе главна роля в амбициозните бъдещи планове за развитие на платформата. Това е ключов фактор, когато се разглежда огромният потенциал на прозренията, управлявани от AI, които се очаква да дойдат от ActualizeAI. Той също така се възползва от изключителна сигурност, като се има предвид, че токенът е изграден в мрежата Ethereum и отговаря на стандарта за токени ERC-20.

Струва ли си да се инвестира в ASI?

Няма съмнение, че ASI представлява изключителна възможност за инвестиция, както и вече беше посочено от невероятното представяне в предварителната продажба на членовете. Проектът изглежда обречен на успех в светлината на огромната общност, която вече е създадена около продукт, получил толкова възторжени отзиви. ASI изглежда е идеалният избор за оптимизиране на печалбите на предстоящия бичи пазар.

Можете да участвате в предварителната продажба на ASI от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички

Най-четени новини


виж всички