Прогнозата за лавинна цена е нестабилна – вместо това инвеститорите избират Metacade*


Прогнозата за лавинна цена е нестабилна – вместо това инвеститорите избират Metacade*
Снимка: Metacade

1731

С многото проекти, които все още са в сянка след срива на крипто пазара, може би се чудите къде може да попадне Avalanche през 2023 г. Съвет: това не изглежда никак добре. В тази статия ще прочетете защо Avalanche може да се представи по-слабо тази година, прогноза за цените на Avalanche и защо инвеститорите смятат проекта GameFi Metacade за много по-добра алтернатива.

Avalanche (AVAX) се бори да се справи с пренаселения пазар

Avalanche е сравнително нова мрежа от ниво 1, стартирана през септември 2020 г. Подобно на други решения от ниво 1 от 3-то поколение, Avalanche има за цел да се справи с продължаващите проблеми с мащабируемостта, сигурността и децентрализацията, които измъчват голяма част от крипто, наречени трилема на блокчейн.

Въпреки това, въпреки че е 17-ата най-ценна криптовалута с пазарна капитализация от над $6 милиарда, Avalanche е изправен пред критики за липсата на приемане и ограничени случаи на използване, особено в сравнение с други подобни проекти, като Ethereum, BNB или Solana. Като се има предвид високото ниво на конкуренция в пространството на ниво 1, Avalanche изглежда неспособен да се разграничи от своите конкуренти по никакъв смислен начин и в резултат на това пострада.

По време на срива на крипто пазара през 2022 г. AVAX беше засегнат особено силно, губейки много повече стойност от други проекти. Падна с над -92% от най-високото ниво от $147 през ноември 2021 г. до най-ниското ниво от $10,70 в началото на тази година.

Междувременно Ethereum падна с приблизително -82% от своя връх на бичия пазар до най-ниското си ниво през юни миналата година. Слабото представяне на Avalanche е свидетелство за това колко предпазливи са инвеститорите относно закупуването на този силно спекулативен проект.

Avalanche (AVAX) Ценова прогноза

Тези негативни аспекти поставиха много анализатори на заден крак, когато става дума за техните прогнози за цените на Avalanche за 2023 г. След като наскоро показаха първите признаци на низходящ спад от месеци, мнозина поставиха своите краткосрочни прогнози за цените на Avalanche на около $13, губейки -35% от текущата си цена от $20.

При бичи сценарий повечето прогнози за цените на Avalanche достигат около $40 до края на 2023 г. - доста слаби печалби за бичи пазар. Ако сривът на крипто пазара продължи, много експерти прогнозират, че AVAX може да достигне дъното на $7,60, сривайки се с 62% от днешната цена.

Metacade (MCADE) може да поведе пространството Play-to-Earn

Като се има предвид лошото представяне на AVAX по време на неотдавнашния срив на крипто пазара, много инвеститори търсят проекти, които биха могли да предложат много по-добра възвръщаемост през 2023 г. Един от тези проекти е Metacade, платформа GameFi, която се представя отлично при препродажба. Metacade е център на общността „играй, за да спечелиш“ (P2E), където членовете могат да се свързват с геймъри с подобно мислене, да увеличат доходите си от GameFi и да оставят своя отпечатък върху бъдещето на игрите.

Визията на Metacade е да помогне на всеки да успее в света на P2E. Ето защо той ще въведе пълен набор от функции, предназначени да помогнат на играчите да напреднат, от форуми за обсъждане на най-новите стратегии до топ алфа, споделена от P2E ветерани.

За да насърчи членовете да споделят знанията си с останалата част от общността, Metacade награждава потребителите с токена MCADE всеки път, когато споделят отзиви, съвети или друго ценно съдържание. Правейки това, Metacade има потенциала да се превърне в крайната дестинация на Web3 за научаване и печелене на повече от P2E игрите.

Други възможности за печалба, като редовни турнири и тегления с награди, среда за тестване, където потребителите могат да предложат обратна връзка за най-новите игри в замяна на допълнителни пари, и дори табло за работни места, очаквано през 2024 г., привлякоха много внимание към текущата предварителна продажба на Metacade. Една от най-вълнуващите характеристики на Metacade обаче е неговата схема Metagrant.

По същество Metagrants предлагат на общността начин за демократично финансиране на най-новите P2E игри, като гласуват кои разработчици смятат, че заслужават финансиране за своите идеи. Завършената игра ще бъде добавена към виртуалната аркада на Metacade, за да може всеки да влезе и да се забавлява. Тази инициатива насърчава чувството за собственост и ангажираност на общността, за разлика от всяка друга социална платформа Web3 и може да постави Metacade на картата, дори ако само една от тези игри излети.

Metacade (MCADE) Ценова прогноза

Благодарение на изключителното предложение на Metacade, текущата предварителна продажба на MCADE се разпродава бързо. Токени на стойност над $8,5 милиона са продадени само 14 седмици от стартирането му, като всеки етап се разпродава по-бързо от предишния.

Следователно експертите са особено оптимистични за токена на MCADE. Ще завърши предварителна продажба на $0,02 за токен, но мнозина прогнозират, че MCADE може да струва поне $0,25 до края на 2023 г. – невероятна възвръщаемост от 1150% за малко под година.

Някои дори стигнаха дотам, че да направят прогнози за цените на Metacade между $0,40 и $0,60. Ако MCADE достигне $0,60, дори инвеститорите, които са се включили в края на предварителната продажба, може да са нагоре с променящите живота 2900%.

Metacade (MCADE) е много по-добра инвестиционна възможност

Ясно е да се види, че ценовите прогнози на Avalanche не са нещо, от което да се вълнувате. В най-добрия случай AVAX поскъпва двойно. Но в най-лошия случай може да намалее с още -63%. Имайки предвид броя на много по-обещаващите проекти от ниво 1, трудно е да се направи убедителна аргументация за инвестиране в AVAX.

Сравнете това с MCADE. Неговият MCADE токен върви напред в предварителната продажба благодарение на уникалните функции, които планира да предложи на P2E геймърите и своята философия на първо място в общността. Не забравяйте, че дадените прогнози на MCADE са за неговата крайна предварителна цена; тази възвръщаемост може да се увеличи, ако се включите точно сега, тъй като MCADE в момента се продава за $0,0155.

Най-добре е обаче да бъдете бързи. Както споменахме, всеки етап се разпродава по-бързо от предишния, което означава, че може да пропуснете, ако не действате бързо. Ако мислите да инвестирате в AVAX, може би е време да преразгледате. Вместо това погледнете предварителната продажба на MCADE, преди да е станало твърде късно.

Можете да закупите Avalanche (AVAX) в eToro тук.
Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade тук.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички

Най-четени новини


виж всички