С размразяването на крипто зимата общността за онлайн търговия AltSignals стартира нова предварителна продажба на криптовалута*


С размразяването на крипто зимата общността за онлайн търговия AltSignals стартира нова предварителна продажба на криптовалута*
Снимка: ALTSIGNALS

1538

Крипто зимата видя много алткойни да губят над 90% от стойността си. Mоже ли обаче крипто зимата да е приключила вече?

Цената на биткойн се повиши значително през последните седмици, тъй като инвеститорите започват да търсят ключови нива на съпротива по пътя към нови върхове на бичия пазар. С покачването на цената на биткойн, новите алткойни като AltSignals ($ASI) могат да отбележат впечатляващи печалби след края на крипто зимата, а $ASI, по-специално, има потенциала да надмине ценовото действие на биткойн през следващите години.

Предварителната продажба на крипто AltSignals може да бъде най-добрата инвестиционна възможност преди следващия бичи пазар

Крипто зимата на 2022 г. започна да се топи след експлозивното ценово движение в началото на 2023 г. Цената на биткойн се повиши с над 50% от скорошните си дъна, като сега експерти предполагат, че следващият бичи пазар може да е на път.

Цената на биткойн обикновено започва да се покачва преди събитието за преполовяване, което е поставило началото на бичи пазар при всеки предишен повод. Тъй като цената на биткойн се повиши значително в началото на 2023 г. и останалата част от пазара последва примера, крипто зимата вече може да е приключила, тъй като следващото събитие за преполовяване на биткойн е в началото на 2024 г.

Новините за възможен бичи пазар на хоризонта са вълнуващи и инвеститорите започнаха да търсят доходоносни инвестиционни възможности в подготовка. Една от най-добрите инвестиции преди бичия пазар може да бъде AltSignals, който току-що обяви, че ще пусне нов крипто токен, който да представлява най-голямата търговска общност в Web3.

AltSignals споделя печеливши сделки и учи нови инвеститори как да победят крипто пазарите от 2017 г. насам. Това е базирана на AI платформа, която има доказан опит в успеха си и сега ще пусне ASI токена, за да разшири предлагането си към своята общност.

Може ли $ASI да достигне $1 през 2023 г.?

След много успешни години на изграждане на най-голямата общност за онлайн търговия в блокчейна, токенът ASI има някои уникални характеристики. Не само, че $ASI ще стартира към голяма съществуваща потребителска база, но и ще представлява една от най-печелившите стратегии за търговия в Web3.

Досега AltSignals е изпратил над 1500 търговски сигнала със среден процент на точност от 64%. Това е водещ в индустрията инструмент за алгоритмична търговия, който помага на всеки да овладее движенията на крипто пазара. Благодарение на новото си предложение, ASI токенът ще се основава на вече успешен проект и може да се превърне в една от най-големите AI платформи, базирани на блокчейна.

До края на 2023 г. $ASI може да достигне границата от $1, превръщайки $ASI в една от най-добрите инвестиционни възможности за подготовка за следващия бичи пазар след крипто зимата.

Какво представлява AltSignals?

AltSignals учи членовете на своята общност как да станат успешни крипто търговци в продължение на много години. Платформата споделя доходоносни сигнали за търговия на дневна база, минимизирайки кривата на учене за новите търговци и максимизирайки потенциала за възвръщаемост за тези с повече опит.

Сега токенът ASI ще донесе още повече ползи на общността на AltSignals. Проектът разширява своите инструменти за търговия с възможности за изкуствен интелект и набор от допълнителни функции. Той ще предложи повече възможности за инвестиции, повече потенциал за печалба и повече начини за свързване с други търговци по време на тяхното крипто-инвестиране.

Как работи $ASI?

ASI токенът може да се използва за получаване на достъп до ActualizeAI, който е новаторски пакет от усъвършенствани инструменти за търговия, които комбинират машинно обучение с различни пазарни индикатори. ActualizeAI анализира пазарните настроения и нивата на подкрепа и съпротива, преди да прогнозира движенията на пазара. На потребителите се дава един сигнал за покупка или продажба, който помага на всеки да печели пари, докато търгува с крипто онлайн.

Притежателите на $ASI също могат да получат достъп до AI Members Club. Тази функция ще осигури достъп до бета версията на новите инструменти за търговия, пуснати от AltSignals, и изключителни инвестиционни възможности за нови предварителни и частни продажби. Тези събития на ранен етап са първите кръгове за набиране на средства за нови блокчейн проекти, което означава, че те имат най-висок потенциал за възвръщаемост на инвестициите.

Друго ключово предимство от присъединяването към AI Members Club е, че членовете ще имат възможност да тестват бета нови инструменти и актуализации, както и да споделят отзиви с екипа за разработка на AltSignals. AltSignals има изключително успешен опит със своите инструменти за търговия, така че изключителният достъп до най-новите им версии може да даде на всички членове уникално предимство, докато търгуват.

AltSignals и AI: Насърчаване на напредъка за търговия на крипто пазара

Използвайки силата на изкуствения интелект, AltSignals е в челните редици на бързо развиващото се технологично развитие. Инструментите за търговия, пуснати от AltSignals, доведоха до превръщането му в най-голямата общност от този вид и проектът изглежда сякаш едва сега започва.

ASI токенът може да изведе AltSignals на следващото ниво. Всички търговци могат да се възползват от услугите, предоставяни от AltSignals, който сега се намира на кръстопътя между блокчейн и AI. $ASI има огромен потенциал за растеж и експертите прогнозират, че далеч ще надмине ценовото действие на биткойн по време на следващия бичи пазар.

Заслужава ли си да закупите $ASI?

Тъй като крипто зимата се размразява и следващият бичи пазар започва да се нагрява, се очаква както AltSignals, така и ценовото действие на биткойн да претърпят прогрес. ASI токенът, по-специално, е изключително доходоносна инвестиционна възможност, тъй като все още не е пострадал от намаляващата възвръщаемост на цената на биткойн.

Това е от особен интерес за онези, които са готови да закупят 50 000 токена, тъй като AltSignals предлагат доживотен достъп до съществуващата услуга за сигнали за хора, купуващи това количество токени или повече (както и доживотен достъп до новата AI услуга, след като бъде разработена).

$ASI ще влезе в откриването на цените след предварителната продажба на крипто, което означава, че предварителната продажба е идеалният момент да се включите. Това е чудесно допълнение към всеки инвестиционен портфейл, тъй като инвеститорите се подготвят за следващия бичи пазар. Едно нещо е сигурно, настроенията се повишават след продължителна крипто зима.

Можете да участвате в предварителната продажба на AltSignals от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички

Най-четени новини


виж всички