Търсите да възвърнете 10 пъти от своята инвестиция? Предлагаме ви топ 7 алткойни за закупуване през 2023 г.*


Търсите да възвърнете 10 пъти от своята инвестиция? Предлагаме ви топ 7 алткойни за закупуване през 2023 г.*
Снимка: metacade.co

1651

Намирането на правилната крипто инвестиция, която да осигури отлична възвръщаемост, се харесва на всеки, който влага пари в проекти, свързани с метавселена. С цените на универсално ниски нива, дължащи се на прекомерното разпространение на мечи пазарни условия от 2022 г. към 2023 г., потенциалът за огромна възвръщаемост може да бъде реализиран много бързо, тъй като условията на крипто пазара се облекчат.

За всеки, който търси възможности да увеличи 10 пъти своята инвестиция през 2023 г., предлагаме топ 7 на най-добрите алткойни за закупуване през тази година:

● Metacade (MCADE)

● Monero (XMR)

● Polygon (MATIC)

● Chain Link (LINK)

● Binance Coin (BNB)

● Dogecoin (DOGE)

● LTO Network (LTO)

1. Metacade (MCADE) – Една от най-добрите крипто инвестиции в алткойн през 2023 г.

Metacade придоби сериозна популярност по време на своето събитие за предварителна продажба и сега се счита за най-добрия алткойн за закупуване през 2023 г. След стартиране наскоро на $0,008, фазите на предварителна продажба се разпродават бързо, донасяйки $5 милиона през първите 10 седмици. Оттогава общите инвестиции нараснаха до $8,5m милиона, тъй като хилядите инвеститори се стичат към този вълнуващ нов GameFi проект.

Тъй като цели да се отличи от своите конкуренти, за да спечели (P2E), Metacade е базирана в общността платформа за игра, която възприема иновативен и водещ на пазара подход към индустрията. Когато повечето P2E медии разчитат на едно игрово изживяване.  За да гарантира, че има нещо, което да се хареса на всички Metacade изгражда най-голямата P2E аркада, пълна с класически и модерни аркадни заглавия.

Създаден да привлича геймъри от всякакъв вид, от обикновения, който иска да победи приятелите си в класически дуел 1 на 1, до опитен турнирен геймър, като всеки притежател на MCADE токен има множество възможности да печели далеч от традиционния P2E двигател. Стимулите са достъпни за тези, които публикуват социално съдържание в центъра, независимо дали става въпрос за преглед на игра или чат на живо. Всяко взаимодействие дава възможност на потребителите да спечелят крипто награда.

Междувременно платформата възнамерява да се премести в челните редици на света на игрите Web3 със своята новаторска програма Metagrants, предназначена да насърчава иновациите от нейните редици, да допринесе за платформата и да тласне развитието на GameFi до нови висоти. Разработчиците кандидатстват за финансиране в подкрепа на създаването на нови игри изключително за Metacade. Общността гласува за игрите, които иска да играе, и най-популярните идеи получават субсидията.

Ползите ще бъдат реализирани навсякъде, като Metacade запазва лоялността на членовете, тъй като игрите, които искат да играят, стават реалност, докато поток от нови фенове на GameFi идват на платформата с всяко издание. Междувременно разработчиците и Web3 компаниите се възползват взаимно от най-актуалните нови таланти за разработка, излизащи от Metacade чрез борда за работни места на центъра и неговата схема Work2Earn.

Тези функции се подхранват от родния MCADE токен, който се генерира по няколко маршрута, за да осигури на платформата самодостатъчна икономика. Притежателите на токени на MCADE допринасят, като залагат монети, за да участват в онлайн турнири, тегления с награди и да изпитат редица заглавия с плащане за игра. Междувременно външното финансиране идва от външни компании, които пускат игри, рекламират и споделят свободни работни места в платформата.

Продължаващото темпо на предварителния успех на Metacade и текущата ниска цена на токена в последния кръг прави MCADE отлична перспектива за осигуряване на възвръщаемост от поне 10 пъти. Стреми се да бъде най-добрата възможност за крипто инвестиции за 2023 г.

>>> Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade тук <<<

2. Monero (XMR) – Активиране на частни крипто транзакции

Monero бързо набра скорост като един от най-вълнуващите и противоречиви крипто проекти със своята еднозначна цел: да изпълнява ролята на частна валута. Това е блокчейн мрежа с отворен код, използваща отдаден и страстен екип от криптографи, които продължават да работят за подобряване на възможностите и капацитета на платформата.

Противоречието, което Monero и неговият роден XMR токен генерират, не вреди на успеха на валутата, доказвайки поговорката, че всяка публичност е добра реклама от стартирането й през 2014 г. С гарантирана анонимност за всички потребители, IRS положи изключителни усилия, за да разкрие тези които използват платформата, като дори предлагат награда от $625 000 за всеки, който може да проследява и проследява XMR транзакции. Това илюстрира колко разрушителен Monero вече се оказва, че разстройва статуквото.

2023 г. ще донесе набор от нови регулации, управляващи крипто пазарите, предназначени да предотвратят вида възможност за анонимни транзакции, предоставена от Monero. Това обаче може да работи в полза на общността на XMR, тъй като е вероятно валутата да успее да си намери място на новия силно регулиран пазар. Ако случаят е такъв, 10-кратното увеличение на стойността на XMR, търгуван в момента на $178,24, изглежда много вероятно, тъй като преминават от крипто ренегат към к3.

3. Polygon (MATIC) – Предоставяне на мащабируемост на Ethereum

Polygon е водещо решение от слой 2 за мрежата Ethereum, което позволява на проектите по-голяма оперативна съвместимост с Ethereum, като същевременно осигурява по-високи скорости и по-ниски разходи. Това позволява на разработчиците по-голяма гъвкавост, тъй като те могат да използват свои собствени валидатори на блокчейн във вериги, съвместими с Ethereum крипто пионер.

Това, съчетано с Ronin на Polygon от други вериги към Ethereum, позволява на Polygon да записва транзакционни данни в Ethereum след завършване на партида от транзакции в странична верига. Известни компании като Adidas и Starbucks стартираха изпитания, за да въведат тази възможност в своите бизнес модели. Междувременно Sequoia Capital, компания за рисков капитал, инвестира 480 милиона долара в Polygon през 2022 г.

Въпреки че Ethereum намали разликата с Polygon с пускането на техните собствени решения на ниво 2 през септември 2022 г., мащабируемите решения на Polygon продължават да печелят фенове в корпоративния и корпоративния свят, неговият роден токен MATIC е в добра позиция да постигне отлични печалби през 2023 г. и отвъд. Сегашните $1,01 изглежда са готови да направят инвеститорите 10 пъти по-големи печалби.

4. Chainlink (ВРЪЗКА) – Web3 инструмент за достъп до данни

Chainlink предоставя решения на проблема с позволяването на технологията Web3 за достъп до информация, съхранявана извън блокчейн вериги, без компромис със сигурността или надеждността. Например, позволявайки на платформа като Aave да проверява цената на биткойн (BTC), което може да бъде изложено на риск от прихващане от лош актьор.

Този проблем е известен като „проблемът с оракула“, който бързо се превърна в една от най-големите главоблъсканици, пред които е изправена Web3 общността. Новото решение на Chainlink се доказа като стабилно и доведе до много партньорства в целия пазар на Web3.

Родната монета LINK на платформата е от решаващо значение за това как работи тази децентрализирана мрежа на оракул (DON). Той стимулира възлите да предоставят точни и актуални данни и гарантира, че лошите актьори и хакерите рискуват задържането на LINK, ако се опитват да измамят системата в своя полза.

Новите разработки на Chainlink включват проект за децентрализирана оперативна съвместимост, наречен CCIP, който има за цел да увеличи връзките между децентрализираните мрежи и да увеличи дяла на Chainlink от пазара на Web3. Ако успее, текущата стойност на LINK от $7,04 може бързо да се увеличи, превръщайки се в един от най-добрите алткойни на пазара.

5. Binance Coin (BNB) – Осигуряване на ликвидност в криптовалутите

Binance е най-голямата крипто борса по дневен обем, като същевременно се възползва от изключителния маркетинг и лидерството на основателя Чангпенг Джао, под чието ръководство бизнесът продължава да разширява границите на това, на което е способна платформата. Наистина, чрез този иновативен подход, предлагането на Binance значително се разнообрази.

Binance Smart Chain (BSC) е една функция, която прави BNB открояваща се от конкурентите, като решението от слой 1 жертва децентрализацията в полза на ниска цена и висока скорост на транзакция. Тази комбинация помогна за позиционирането на BSC като водеща екосистема на целия крипто пазар.

Монетата на BNB захранва цялото портфолио на Binance. В допълнение към осигуряването на ликвидност на борсата, монетата се използва и за улесняване на транзакциите на BSC. Продължаващото развитие и популярност на двете платформи продължават да тласкат BNB, което я прави една от най-добрите криптовалути по пазарна капитализация.

С продължаващото си място в захранването на едно от най-големите крипто имена в света, BNB е един от най-добрите алткойни за закупуване през 2023 г.

6. Dogecoin (DOGE) – Memecoin с поддръжка на големи имена

Стартиран през 2014 г. с една от най-невероятните предистории, свързани с всяко крипто начинание, Dogecoin се превърна в един от най-добрите алткойни за инвеститори за проследяване и закупуване, достигайки ATH от $0,73 през 2021 г., след като спечели сериозна популярност на гърба на Elon Мъск чурулика.

Въпреки че стойността на тази мем монета се е понижила с около 90% от онези бурни дни, DOGE продължава да запазва лоялността на огромен брой фенове от цял ​​свят и не само благодарение на подкрепата на новия супремо на Twitter. Спечелвайки репутация на един от най-приобщаващите и любезни крипто проекти наоколо, желанието на общността да бъде видяна, че прави добро, му помогна да се отърси от етикета си на крипто шега и да спечели всеотдайна и лоялна потребителска база.

Въпреки че има няколко предизвикателства за преодоляване на инвеститорите, като високата инфлация на токени и сравнително ниската пропускателна способност, достъпният характер и достъпната цена, в момента $0,081, го правят завладяващо предложение за всеки, който търси един от най-добрите алткойни за покупка с 10Х възвръщаемост .

7. LTO мрежа (LTO) – Хибридно Web3 решение за публични и частни клиенти

LTO Network предоставя набор от корпоративни решения за проблемни области от реалния свят, които могат да се възползват от технологията Web3, за да осигурят хибрид от решения за обществени и частни услуги. Най-широкият потребителски случай до момента е помогнал на проекти, работещи с чувствителни лични данни, но изискващи публична отчетност.

Тази комбинация доведе до работа на LTO Network с Организацията на обединените нации за картографиране на собствеността върху парцели земя, като същевременно предоставя решения за здравната индустрия и помага за осигуряване на съответствие с GDPR с данни от клинични изпитвания, доказващи надеждността и сигурността на техните решения.

Установени в Холандия, водещите на пазара решения за съответствие на данните на LTO Network са идеално позиционирани да покрият огромните възможности в целия Европейски съюз да се възползват от неговите решения.

Тази достъпност до някои от най-известните случаи на използване на данни в Европа може да доведе до рязък скок на родния LTO токен от текущата му стойност от $0,085 до нов ATH, който в момента възлиза на $0,91. Това прави убедителен аргумент за включването на LTO като една от най-добрите крипто инвестиции през 2023 г.

MCADE: Най-добрият алткойн с потенциално 10X завръщане през 2023 г

Всеки от изброените тук проекти има потенциала да осигури 10Х възвръщаемост през 2023 г. Широкообхватният, далновиден и вълнуващ проектен план на Metacade го прави най-добрият алткойн за закупуване през 2023 г. за всеки, който търси 10Х възвръщаемост.

Инвеститорите, които вече са закупили монети на MCADE по време на събитието за предварителна продажба, изглежда ще се насладят на вълнуващи няколко години напред, когато шумът около Metacade тръгне. Междувременно всеки, който все още иска да се качи на една от най-добрите възможности за крипто инвестиции за годината, трябва да го направи сега, за да избегне разочарование, тъй като всеки рунд на предварителна продажба се разпродава бързо.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички