Завод във Видин търси стотици работници, дава над 1000 лева заплата


Завод във Видин търси стотици работници, дава над 1000 лева заплата
Снимка: TCB Bulgaria

82084

Видинското предприятие "Технически Компоненти България" ЕООД ще разшири производствената и складовата си база. Инвестицията е в размер на 14 милиона лева, а българската компания е в процес на сертифициране за инвеститор клас А, съобщават от компанията.

"Технически Компоненти България" е дъщерна на германската EbV Elektronikbau und Vertirebs GmbH и произвежда компоненти и системи за енергийно ефективно отопление и климатизация. Също така и различна степен предлага развойна дейност и серийно производство на разнообразие от продукти с приложение в различни уреди в автомобилната, медицинска и други индустрии. Продукцията ѝ е изцяло за износ.

Заводът е един от малкото в региона, които пpoизвеждат пpoдyĸти в сфератa нa eлeĸтpoниĸaтa или aвтoмaтиĸaтa. В работата има някои по-сложни процеси, но повечето бързо се усвояват от работниците, твърдят от компанията.

На 8 август 2022 г. от 10:00 часа ще се състои първа копка за разширяване на складовата част и производството на видинския завод. Разширяването е логично, тъй като продукцията на компанията се радва на голям интерес, който надминава в пъти производствените ѝ възможности. Изграждат нов завод за преработка на слънчоглед край Видин

Най-големите заплати във Видинско

"Технически Компоненти България" стартира производството си през 2008 г. с 30 служители, за да се превърне днес в компанията с най-големите заплати в региона. Стартовата заплата за служителите с технически умения е над 1000 лева, като изгледите са да продължи да нараства. За тази цел трябва да се подобри квалификацията и производителността на работещите в предприятието.

Компанията не спира да се разраства и да набира нови служители. Търси мотивирани и образовани хора, които да участват в разработването на иновации и нови технологии. Предстоящото разширяване превръща "Технически Компоненти България" в най-големия работодател в област Видин - с 450 работни места през следващата година. Повече информация за дейността на завода и свободните работни места можете да намерите тук

"Новата инвестиция на "Технически Компоненти България" ще бъде 14 млн. лв. и благодарение на нея във Видин ще удвоим работните места, което превръща региона в икономическа точка на стабилност", коментира директорът инж. Mapтин Петров.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Вижте кой е най-бедният град в България

 

Още от Инвестиции и сделки


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички