Господин Йовчев става главен оперативен директор на bTV Media Group


Господин Йовчев става главен оперативен директор на bTV Media Group
Снимка: bTV Media Group

6800

Господин Йовчев, директор "Правни и бизнес отношения" и изпълнителен директор, заема поста главен оперативен директор на bTV Media Group. Новата длъжност отразява ролята и участието на Йовчев в постигането на стратегическите бизнес цели на компанията.

Като главен оперативен директор, Господин Йовчев ще продължи да работи в тясно сътрудничество с Любош Йетмар - президент на CME България, Мартин Швехлак - главен изпълнителен директор на bTV Media Group, както и с целия мениджърски екип, за увеличаване на бизнес постиженията на компанията. Той ще продължи да отговаря пряко за областите, свързани с корпоративните отношения, правните въпроси, дистрибуцията на съдържание, корпоративната репутация и редица други бизнес дейности от стратегическа важност за медийната група.

Господин Йовчев се присъединява към мениджърския екип на bTV Media Group през април 2014 г. като директор "Правен отдел". Той става член на Борда на директорите и изпълнителен директор през 2017 г. Той е и управител на Радиокомпания Си Джей, дъщерно дружество на bTV Media Group. Преди това е ръководил отдел "Регулации" в телеком оператора "Мобилтел", където е отговарял за цялостното съответствие между дейностите на дружеството, регулаторните изисквания и законодателството на ЕС. Завършил е "Бизнес администрация" с магистърска степен от Университета за национално и световно стопанство и "Право" с магистърска степен от Софийския университет "Св. Климент Охридски".

"Със своя професионализъм, компетентност и изключителна всеотдайност Господин Йовчев е безценен член на висшия мениджърски екип, със значителен принос към компанията в период на промени. Уверен съм, че новата позиция ще му даде възможност да приложи още по-добре знанията и експертизата си в подобряване на цялостните бизнес резултати на bTV Media Group", каза Любош Йетмар, президент на CME България.

Още от Мениджмънт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички