Дамски бизнес клуб BMLADY е място за утвърдени бизнес жени с амбиции и желание за успех


Дамски бизнес клуб BMLADY е място за утвърдени бизнес жени с амбиции и желание за успех
Снимка: Дамски бизнес клуб BMLADY

5123

Дамски бизнес клуб BMLADY e за успели, амбициозни и утвърдени бизнес жени, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат.

Клубът работи на интернационално ниво като обединява бизнесдамите както в България, така и по света.

Дамски бизнес клуб BMLADY е място където жените ще получат възможност да се рекламират сами, да намерят най-добрите контакти, така нареченият нетуъркинг, интернет реклама както и възможност да намерят приятели, партньори, клиенти и най-важното да получат подкрепа, да имат възможност за релакс на приятни места.


Клубът стартира в най-трудния период на повечето бизнеси в България и по света през месец Март 2020 година, когато света се промени заради пандемията от коронавирус COVID-19, но вярата че ще успее и, че не може да спре дава сила на неговата основателка да продължи.

Майя Атанасова е от град Варна и през пролетта на 2020 година основа Дамски бизнес клуб BMLADY. Водена от силното желание да обедини дами с общи интереси, създаде място, в което различни дейности да се съчетаят заедно.

Клубът е място, където дамите с бизнеси в България, могат да споделят, да научат и да дадат.

За краткия период от време, през който се развива клуба, всеки месец се записват нови дами, от различни градове с различни бизнеси. Става желано и предпочитано място от много работещи жени. Клубът дава разнообразни възможности за развитие и за реклама.

Създадени са условия в които дамите да се чувстват в приятелска среда и да имат възможност да присъстват на онлайн и офлайн срещи, има гъвкавост в онлайн срещите – могат да бъдат вечерни и сутрешни и това не е всичко...

Клубът се развива в три големи града на България, а именно Варна, София и Бургас. Също така предоставя хибридни срещи и по този начин дава възможност на дами от различни и други градове да се включат и да се развиват както личностно, така и да популяризират собствените си бизнеси.

Всяка една бизнес дама станала член на клуба, споделя, че енергията е много силна и получава най-ценното за себе си, а именно добро отношение, разбиране и подкрепа, която точно в този момент е много важна за успех в бизнеса.

Възможността да се рекламират на много места в интернет пространството и на живо пред много бизнеси е безценно. Влизайки в клуба, няма какво да се изгуби, само може да се спечели.

Членството в Дамски бизнес клуб BMLADY не е лесно, клубът не е за всеки.

Клубът е за жени със съществуващ или развиващ се бизнес. Заявява се онлайн след кратка презентация на дейността и сферата на действие.

Но влезеш ли в дамският клуб, не ти се излиза и очакваш всяка среща с голямо желание.

На нас вече ни стана интересно и предизвика интерес да разберем повече, как се влиза в клуба, какви са условия всичко това може да се провери в сайта на бизнес клуба!

Още от Младият бизнес


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички