Предимства на пластмасовите каси с шарнирен капак


Предимства на пластмасовите каси с шарнирен капак
Снимка: пластмасовите каси с шарнирен капак

5365

Пластмасовите каси и тяхното производство днес е един от най-развитите сектори на икономиката. Може да се каже, че практически всеки продукт, който се продава днес, по някакъв начин зависи от производството на пластмасови каси. Този тип кутии и контейнери се използват в промишлеността, търговията и услугите . Съвременният свят не може да мине без тях.

Касите с капак са пластмасови контейнери, идеални за висококачествен транспорт и складово оборудване. Кутиите са изработени от здрав полипропилен и отговарят на всички европейски и логистични норми на много индустрии. Пластмасовите каси с капак са идеални за съхранение на стоки с различни размери и тяхното транспортиране. Възможността за затваряне, увеличава тяхната функционалност. Касите имат възможност за запечатване, което означава че стоките вътре са защитени по всяко време. Те имат и интегриран двукомпонентен шарнирен капак, който по този начин предпазват от кражба на високорискови стоки или стоки с висока стойност. Те са идеално логистично решение за широк спектър от приложения в секторите на производството, търговията и услугите.

Защо трябва да изберете пластмасови каси с капаци?

В момента много индустрии използват пластмасови каси и кутии с капак, защото имат много предимства по отношение на съхранението на продуктите и намаляване на разходите за опаковане. Техните предимства са:

1. Безопасно съхранение:

Инсталирането на защитни пломби предпазва стоките с висока стойност при транзитен транспорт. Заключващите уплътнения на капаците предотвратяват отварянето на капака. Можете лесно да проверите дали съдържанието на стоката в пластмасовите кутии е било маниполирано по време на доставка: ако пломбата е счупена това означава, че контейнерът е отварян от неупълномощени  лица. Благодарение на здравата им конструкция, всички ваши продукти ще бъдат безопастно съхранени по време на транспортиране в страната или в чужбина. Това е особено полезно, ако превозвате ценни стоки с висока стойност.

2. Спестяване на разходи:

Смяната на еднократните картонени кутии с пластмасови каси за многократна употреба ще ви помогне да спестите пари, като намалите разходите по транспортирането им. Всяка пластмасова кутия със сигурност може да замени стотици отделни кашони, защото можете да я използвате многократно. Освен това е много по-издръжлива. Тези контейнери не изискват поддръжка, спестяват разходи за изхвърляне или нарязване (като ивици) и могат да се използват за спестяване на ценно пространство по време на транспорт при връщане.

3. Спестяване на пространство:

Съхранението на празни пластмасови каси спестява до 76% от пространството, благодарение на тяхната трапецовидна конструкция, празните контейнери се поставят един в друг, което ви позволява да спестите от транспорта при връщане на празни опаковки. Когато капакът е затворен, касите могат да бъде подредени една върху друга, а когато са отворени, да се поставят една в друга, което спестява място по време на транспортиране или съхранение.

 

4. Изграждане на марка:

Отпечатаната информация или логото поставени върху пластмасовите контейнери също рекламират фирмата , особено в приложения, насочени към клиенти в сектора на търговията на дребно и услугите. Голямата повърхност на контейнера с капак позволява ясно представяне, както на фирменото лого така и на данните за контакт. Използвайки пластмасовите каси с капаци, вашият бизнес изглежда по-професионално в сравнение с хартиените кашони или торбички.

5. Предотвратяване на замърсяването и устойчивост:

Голямото предимство на пластмасовите контейнери за съхранение е тяхната издръжливост и устойчивост на удари. Продуктите са изработени от полипропилен и са устойчиви на екстремните температури, вариращи от -28 ° C до 47 ° C. Благодарение на капака, прикрепен към касата всичко, което съхранявате ще бъде защитено от външни фактори. Правилно монтираните уплътнения предпазват от опити за манипулиране на продукта. Това е особено важно, когато умишленото замърсяване може да представлява риск за продуктите, особено за логистиката на стоки от фармацевтичната индустрия.

6. Разнообразие от приложения:

Пластмасовите контейнери с шарнирен капак от две части са разработени с оглед на безопасността. Поради това те са популярни в магазините за пазаруване, които изискват допълнително внимание като фармацевтични продукти, електроника, бижута и козметика, които съхраняват и транспортират ценни и желани стоки.

 

Пластмасовите каси с капак се използват в дистрибуторските индустрии за бързооборотни стоки - т.е. индустрията на бързооборотни потребителски стоки като домакински продукти, лекарства, храни и продукти за лична хигиена, козметика, пластмасови изделия, канцеларски материали, фармацевтични продукти, потребителска електроника и др. Те са незаменима логистична връзка при транспортирането на продукти от дистрибуторския център до магазина, където служителят изважда продуктите от запечатаните контейнери.

7. Много продукти, поддържащи обработката на контейнери.

Ако превозвате големи количества на складирани стоки, можете да сте сигурни, че пласмасовите каси могат да бъдат подредени една върху друга. Можете да транспортирате няколко контейнера едновременно, което значително намалява риска от счупване. Това ще ви спести усилия и време. Ако искате да осигурите още по-голяма безопасност на вашите стоки, можете да транспортирате пластмасовите контейнери със специализира заключваща се количка.

Досега разгледахме много предимства на пластмасовите контейнери с капаци, напълно сме убедени, че можете да замените скъпите опаковки за еднократна употреба. В дългосрочен план пластмасовите контейнери са по-удобен и по-евтин вариант за съхранение и транспорт на продукти.

Още от Младият бизнес


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички

Най-четени новини


виж всички