Гери-Никол опроверга твърдения, че е щяла да пее за БСП и е заплашвана от Портних*


Гери-Никол опроверга твърдения, че е щяла да пее за БСП и е заплашвана от Портних*
Снимка:

3265

Гери-Никол се е отметнала от ангажимента си да пее за БСП, разкриха от партията. Междувременно от Левицата са ядосани, тъй като вече били платили хонорара на певицата, предаде "Труд".

Тя и Дара бяха наети от “Позитано” 20 за концерт по време на международната младежка среща, която ще се проведе в Казанлък в петък. С нея ще стартират събитията преди традиционния червен събор на Бузлуджа. Поканени са представители на младежките организации на сродните леви партии от 6 балкански държави, сред които и младежите на македонския премиер Зоран Заев.

За участието си Гери-Никол е сключила договор със соццентралата за хонорар от 3500 лв., разкриха запознати, цитирани от "24 часа".

Младата звезда обаче имала ангажимент във Варна за същия период. Всъщност слухът е, че тя трябва да пее за празника на града, но кметът на морската ни столица Иван Портних я заплашил, че ще я изключи от програмата, ако пее за БСП на Бузлуджа.

На историческата поляна в неделя пък ще пее Горан Брегович. Преди това в Казанлък лидерката Корнелия Нинова лично ще поведе колоездачен пробег за купа “Бузлуджа 2018”.

*Малко по-късно самата певица опроверга твърденията за участието ѝ на Бузлуджа и за заплахите от Портних, като ги нарече "фалшиви новини".

"От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация. Искам публично да опровергая изнесените твърдения във въпросните статии, а именно, че ще пея за БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна г-н Портних ме е търсил и ме е заплашвал. Бих искала да уточня, че не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него. Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай, ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред. За пореден път моето име се използва, за да се предизвика сензация, чрез разпространение на фалшиви новини", написа Гери-Никол в профила си във Facebook.

**Новината е обновена.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички