Открийте вашето лично число и ще разберете как да забогатеете


Открийте вашето лично число и ще разберете как да забогатеете
Снимка: iStock/Guliver

6890

Способността ни да привличаме пари, а също и начините на печелене, са закодирани в собственото ни име и рожден ден.

Отговарящите на името и датата ни на раждане числа показват как най-лесно можем да забогатеем.

Числена стойност на буквите:

1- А, Й, Т, Ь

2- Б, К,У,Ю

3- В, Л, Ф, Я

4- Г, М, Х

5- Д, Н, Ц

6- Е, О, Ч

7- Ж, П, Ш

8- З, Р, Щ

9- И, С, Ъ

И така, ако сте родени на 30, тогава редуцирате: 3 + 0 = 3.

Пример: Ива: И (9) + В (3) + А (1) = 13, 1 + 3 = 4.

Накрая събираме редуцираната числена стойност на името и деня, според примера: 3 + 4 = 7.

Значение на числата:

1. Вие имате отлични качества на лидер, така че се развивате най-добре, когато имате възможност да ги проявите като мениждър в чуждо предприятие, като управлявате собствен бизнес или поне ви се даде достатъчно свобода на действие. Обикновено това са отлични предпоставки за пътувания, преминаване на границите на възможното с амбиция.

2. Вие имате отлични качества да работите в екип, можете да преуспеете чрез съдружие, като обедините усилията си в определена посока с партньори. Може да сте добри в дипломацията, имате ораторски способности, които да развивате. Трябва да обичате работата си, да сте в приятна, творческа среда с колеги. Можете често да сменяте работното си място.

3. Имате несериозно отношение към парите, защото ги печелите с лекота или късмет, например от наследства, подкрепа от партньори (финансова), заеми или друго… Привличате пари повече на хонорар и "случаен принцип", отколкото като работите от 8 до 17 часа. Добре би било да работите в сферите на отдиха, спорта, туризма, развлеченията… Рутината не е твърде по вкуса ви и трудно би разгърнала творческия ви потенциал.

4. Това е едно от най-добрите числа за печелене и привличане на средства и не даром, а защото сте склонни да проявявате голяма съобразителност, упоритост, друг набор от качества, които ви правят незаменими управленци, високоплатени чиновници, отлични специалисти по интересуващия ви профил. Изглежда, че пари никога или рядко ще ви липсват, но трябва да внимавате животът ви да не протече сиво и само в отговорности, трябва да търсите и развлечения.

5. Вие умеете да правите от нищо нещо и съответно да печелите от това. Може да сте прекрасни оратори, търговци, посредници, манипулатори, политици… Паричните потоци са в голямо движение при вас, можете бързо да ги печелите, но и губите, защото поемате рискове. Това число надарява с късмет при привличане на средства.

6. Високоценени специалисти сте, но имате склонност да се движите повече по инерция, според рутинните задължения, така че да пропускате някои възможности да се изявявате или да бъдете по-независими. Надеждни и последователни, може да се разчита на вас. Вдъхновение можете да получите от семейството си, от други любими хора. А може би е добре да търсите ентусиазмът вътре в себе си?

7. Притежавате уникален, изобретателен характер, талант да печелите пари, но също и да ги губите. Трябва да се пазите от измами и самозаблуди, удари под кръста. За вас е важно какво си пожелавате. Често това число дава повече шансове на път или зад граница, далеч от родния дом.

8. Вие сте много отговорна личност, която умее да вдъхва уважение и доверие. Вероятно ще се изкачите по йерархичната стълбичка в голямо държавно предприятие, институция или международна компания. Животът ви учи на дисциплина, рядко получавате подаръци, но това трябва да ви мотивира, а не обратното. Обикновено успехите тук са гарантирани и с натрупване във времето.

9. Вие може да се реализирате в професия, която изисква голяма динамика, физическа активност. Не обичате рутината, не харесвате да ви нареждат. И сам войнът е войн, стига да поддържа курса и да не се отказва, да притежава достатъчно добър арсенал, за да не бъде победен.

Източник: horoskop-astrom.com

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички