Betenemy съветва: Броят линии има значение за ротативките


Betenemy съветва: Броят линии има значение за ротативките
Снимка: iStock/Guliver

1900

Ротативките са сред любимите игри на казино играчите. Тези машинки имат много дълга история, така че е нормално да предизвикват такъв голям интерес. Разбира се, когато играете на слотове, е добре да знаете, какъв е броят на печелившите линии. От това зависи, колко често могат да се появят комбинациите от символи и да донесат награда за залагащия. Ние попитахме специалистите от Betenemy, какво е значението на линиите и важни ли са те за играчите. Получихме много подробен отговор, който ще можете да видите, в следващите ни редове.

Какво е значението на броя линии в слот игрите?

Не е тайна, че колкото повече са линиите, толкова по-високи са изплащанията. Така например, ако играете на 40 супер хот онлайн, ще получите 40 линии, на които могат да се появят плодови символи носещи приходи. Ако имате повече от 1 линия с печеливши символи, то тогава наградата става още по-голяма. За това следят и повечето играещи в интернет казината и игралните зали. В наши дни се предлагат слотове, с различен брой линии и начини за печалба.

Тук обаче, трябва да поясним и още нещо. По-големият брой линии на ротативката, предразполага към направата на по-висок залог. Така например, ако имате игра с 15 линии, то тогава залога за 1 линия ще бъде 0.15 стотинки, но ако играта е с 40 линии, минимумът ще придобие друг вид, а именно 0.40 стотинки. Ето защо, е нужно да бъдете особено внимателни.

Определящи ли са линиите за волатилността на игрите?

В зависимост от това, колко линии има дадена игра, може да се прецени, каква е нейната волатилност. Тези с ниска волатилност дават чести изплащания, в по-малък размер, а заглавията с висока волатилност рядко награждават, но с по-голяма стойност.

Ако се вгледаме в проучванията, ще видим, че машинките с 20 линии изплащат трудно печалби, но ако късметът е с играча, то тогава той може да постигне пълен успех. Що се касае до 40-линейните слотове, то те са със средна волатилност, а ротативките със 100 линии имат ниска волатилност, както всеки може да се увери.

Всичко това са все закономерности и се касаят до броя линии. В този ред на мисли, е добре да се прецени, кой е най-подходящият вариант. Да, наистина повече линии, значи повече шансове, но пък това влияе на стойността на залозите и самото развитие на играта, което е ключово значение.

По-добри ли са слотовете с повече линии?

Не, не можем да твърдим това с категоричност. Желателно е да се търси златната среда, която да отговаря на претенциите на залагащия. По-големият брой линии е равен на повече шансове, но пък за сметка на това и залогът скача нагоре. При игрите с малко печеливши линии, също има възможност за успех и в същото време, не е нужно да се залагат цял куп средства.

Много е важно да се знае, че ротативките са игри на късмета. Ако последният липсва, то тогава ще загубите, без значение от това, колко възможности за печалби ви дават. Все пак това е хазарт, с който трябва да се подходи разумно, без да се предприемат необмислени рискове. Това беше нашата публикация по темата, като се надяваме, че сме успели да ви бъдем полезни.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички