Efirbet обяснява за какво да внимаваме при избора на букмейкър


Efirbet обяснява за какво да внимаваме при избора на букмейкър
Снимка: Pixabay

2639

Изборът на букмейкър може да изглежда като лесна задача, но не е. Всеки може да си избере сайт за залози, в който да се регистрира, тъй като предложенията не са никак малко. Тук обаче е важно да се напише, че онлайн платформите в хазартния бранш имат своите специфики, за които е желателно да се съблюдава. Попитахме Efirbet за какво да внимаваме, когато избираме онлайн букмейкър, а те ни дадоха подробен отговор, в следващите редове на тази публикация.

Лицензирани букмейкъри в България

Efirbet е сайт с дългогодишен опит в анализа на хазартните оператори у нас и в чужбина. Те предлагат ревюта на букмейкъри в https://efirbet.com/bukmeikari/, където може да видите всички лицензирани компании у нас. Специалистите споделят, че е лицензът е от много голямо значение, тъй като легализира дейността на бетинг платформите. Липсата на разрешително за опериране на българска територия, може да доведе до проблеми с плащанията, обслужването и много други.

В този ред на мисли ви съветват да избягвате сайтовете за залагания, които не са лицензирани в държавата. Ако все пак решите да се регистрирате в подобен сайт, трябва да го направите на своя отговорност и да преглътнете всички възможни негативи дошли от това ваше действие.

Запознайте се със спортните залози

За да останете доволен от интернет платформата за спортни залози, е необходимо да влезете в спортния раздел и да направите преглед на наличните дисциплини и надпревари. Ако любимият ви спорт не присъства в раздела, то тогава е по-добре да се ориентирате към друг букмейкър.

Не на последно място, се поинтересувайте от наличните пазари и бетинг функции. Така например, някои оператори ще ви дадат възможност за затваряне на залога (Кеш аут) или Bet Builder, чрез който да обедините няколко маркета в една селекция. Това са все важни неща, така че не ги пренебрегвайте. Само по този начин ще знаете, че сте направили правилен избор на букмейкър.

Стойност на коефициентите

Коефициентите са много важни. Колкото по-високи са те, толкова по-добре. И, ако сте набелязали даден бетинг сайт, е добре да сравните ставките за различните първенства и турнири, с тези на конкуренцията. Възможно е да попаднете на място, където коефициентите са още по-привлекателни, което означава, че не бива да прибързвате с регистрацията, а да потърсите информация. За това също могат да ви помогнат от Efirbet и ревютата, които ви предоставят.

Залагане на живо

Повечето компании предлагат залози на живо. За тях е важно да се знаят няколко важни неща. Какви спортове има в секцията, както и каква информация получава потребителя. Би било добре този раздел да включва детайлни статистики, за да знаете какво се случва в даденото събитие. Още по-хубаво е, ако е добавена Livestream опция за пряко излъчване на различните състезания.

Бонусите също са важни

На последно място, но не по важност, са бонусите за играчите. Последните трябва да се запознаят с промо офертите, техните правила за разиграване и начините за усвояване. Някои букита имат по-тежки изисквания към промоциите си, което едва ли ще се хареса на потребителя. В този ред на мисли, е необходимо да се намери най-добрата алтернатива, която да е подходяща за вас.

В обобщение

В края на статията идва още един съвет, който не бива да пропускате. Хазартните игри и залозите са рисков фактор и могат да ви донесат много неприятни мигове свързани със загуба на пари. Не се изкушавайте от залаганията и играйте само за удоволствие. Разумната игра трябва да бъде вашата цел, ако не искате да изпитате куп главоболия. А сега в края ви желаем много успехи.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички