Как да изберем правилния букмейкър за нас?


Как да изберем правилния букмейкър за нас?
Снимка: iStock/Guliver

2644

 

За всеки любител на спортни залози е от изключителна важност да избере възможно най-добрия букмейкър за самия него. Всеки играч има различни цели, поради което няма как да има само един правилен избор за букмейкър. Залагащите имат различни приоритети и подреждат желанията си по различен начин. За едни от първостепенно значение е брандът да бъде доказан и авторитетен; за други даден букмейкър може да е сравнително нов, без особен опит, но това да не се явява проблем за тях; трети пък търсят възможно по-богат набор от предложения за залози; за четвърти е най-важно какви бонуси предлага даден букмейкър; пети търсят букмейкър, който поддържа мобилно приложение към платформата си. В следващите редове ще се опитаме да ви дадем правилните насоки как да изберете правилния за вас букмейкър, както и да ви запознаем с част от имената на българския пазар.

Най-напред трябва да направим и най-важното уточнение: търсете лицензирани букмейкъри! Не се подлъгвайте да играете в нелицензирани букмейкъри или казина, защото това може да ви навлече много неприятности. Ако искате играта ви да бъде спокойна и сигурна, то уверете се, че играете в лицензиран букмейкър. На сайта на Betenemy ще намерите детайлна информация за всички лицензирани букмейкъри у нас, като за всеки от тях са предоставени ревюта, които ще ви бъдат от полза.

След като се уверите, че даден букмейкър има лиценз за извършване на хазартна дейност, то следващата стъпка е да се запознаете с това какво предлага откъм пазари, коефициенти, функции и така нататък. Както вече споменахме, всеки компонент е от различна важност за всеки играч. Изяснете си кои са най-важните за вас страни в един букмейкър и след това намерете точния за вас бранд. Някои букмейкъри дават по-високи коефициенти, други пък предлагат по-атрактивни бонуси. Трети са балансирани във всеки компонент, без да изпъкват в дадено отношение.

Онлайн букмейкърите в България условно могат да се разделят на български и международни. Това обаче няма особено значение, защото и двата типа са лицензирани и са достъпни са на български език. От българските компании безспорно най-популярни са Efbet и Winbet, които се радват и на най-голяма посещаемост. Все по-голяма популярност обаче набира и компанията Palms Bet, която нашумя сериозно с рекламата за апартамента с участието на Фики Стораро, а и покрай футболния "Левски", където брандът се явява генерален спонсор. Компании като Sesame и 8888 обаче също си прокарват път към сърцата на феновете, като и двата бранда се рекламират мащабно в българския футбол и са добре познати на футболните запалянковци.

Що се отнася до международните брандове, няма как да не започнем от „синонима“ за спортни залози – Bet365. Британската компания оперира от години на територията на България и продължава да се радва на много лоялни клиенти, които играят редовно на платформата ѝ. До Bet365 трябва да поставим и Bwin – компания, която също е изключително популярна сред феновете на спортните залози. И двата бранда имат много какво да предложат на своите играчи, като във всяко отношение лъха на професионализъм. Betano е друг бранд, който става все по-популярен у нас. Компанията се слави с високите си начални бонуси и разнообразните си предложения както за спорт, така и за казино. Betano се стреми да бъде лидер сред букмейкърите в България и определено има потенциала да се конкурира с най-добрите компании на пазара. Най-новото име на българския пазар пък се казва Betway – популярната британска компания, която оперира в десетки страни по света, а вече и в България. Betway тепърва ще набира сили и очакваме да видим много от него.

Всички тези букмейкъри има какво да дадат на всеки играч – важното е да разберете какво е най-важното за вас, за да се насочите и към правилния за вас букмейкър.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички