Какво следва след началния бонус код от bwin спортни залози?


Какво следва след началния бонус код от bwin спортни залози?
Снимка: Pixabay

1865

Ексклузивната оферта на онлайн букмейкъра bwin на стойност 50 лева безплатен залог става все по-предпочитана от играчите. Тя може да бъде активирана след първа регистрация в сайта, но само ако влезете в https://nostrabet.com/bwin-bonus-kod/ и се възползвате от специалния линк към офертата. Когато се регистрирате в bwin България и депозирате поне 20 лева по сметката си, ще ви бъде кредитиран бонус от 50 лева Free bet. Стойността на промоцията е 100% от първия ви депозит, а това, с което тя наистина впечатлява, е липсата на нужда от превъртане на бонуса за изтегляне на печалбите.

Правила на офертата

Промоцията е валидна единствено след регистрация в bwin през линка на промоцията. Нужно е да извършите минимален депозит от 20 лева до 15 дни след регистрация, като депозити чрез Skrill, Neteller и Paysafe card не важат.

След като направите депозита, вие ще получите бонус безплатен залог за 100% до 50 лева. Той ще бъде валиден за спортни залози в рамките на 14 дни. Безплатният залог трябва да се използва като единичен преди началото на мач от спортната секция.

Няма ограничение за видовете спорт, маркетите и коефициентите за изиграването му. Ако спечелите безплатен залог, ще получите чистата печалба от залога си. Няма нужда да превъртате спечелената сума, но трябва да знаете, че нов клиент може да активира само една начална оферта от bwin.

Как да активирате своя бонус код?

За да вземете желания от вас код, трябва да отворите сайта на компанията и да изберете бутон "Регистрирайте се сега". Ще ви се покаже формата за регистрация, която е от няколко стъпки и вие трябва внимателно да попълните данните си.

На последната стъпка ще видите бутон за приключване не регистрацията, чрез който ще създадете сметката си. Бонусите се активират след направения първи депозит.

Потребителите на bwin може да бъдат много доволни от стартовата оферта на букмейкъра, която се предлага за български играчи. Спокойно може да я наредим сред топ бонусите за Спорт след българските букмейкъри.

Нужно ли е да се използва бонус код?

Стартовата оферта на bwin за спортни залози не изисква използването на специален промо код, което означава, че може да я активирате, без да търсите такъв. Бонусът е валиден само за нови клиенти на букмейкара, пребиваващи на територията на Република България.

Бонусът офертата представлява 100% до 222 лева на първия депозит, който направите в акаунта си. Имайте предвид, че това трябва да стане до 7 дни след регистрация, за да получите бонус. Той се превежда към сметката ви автоматично, без да е нужно да се изисква.

Промоцията е валидна единствено за спортния раздел на сайта и не важи за залози в казиното или за игра на покер. След като получите бонус, няма да може да изтегляте средства от сметката си, докато не изпълните изискванията за превъртане на промоцията.

Нужно е да разиграете общата сума на депозита и бонуса пет пъти, за да може да теглите от сметката си. Превъртането трябва да се извърши на спортни залози с минимален коефициент 1.75. Срокът за изпълнение на условията по бонуса е 30 дни. В противен случай bwin си запазва правото да анулира бонуса и всички натрупани с него печалби.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички