Кои са водещите футболни първенства с пазари в betway bg?


Кои са водещите футболни първенства с пазари в betway bg?
Снимка: Pixabay

1644

Футболът се смята за най-популярния спорт на планетата. Истината е, че милиони хора играят футбол или подкрепят любимия си професионален отбор. Затова не е изненада, че популярността му се отразява и в сектора на спортните залагания. Букмейкърите обръщат внимание най-вече на този спорт, като един от гигантите в залаганията Betway предлага пазари на всички водещи футболни лиги. Направете си BetWay регистрация Nostrabet, за да имате акаунт в букмейкъра и да може да залагате онлайн на популярните шампионати. Освен стандартизираните единични или комбинирани залози за победа, равенство или поражение, хазартният оператор предлага и много други пазари за топ футболните първенства в света, като в този материал ще разгледаме кои са те.

Кои водещи първенства ще открием в Betway.bg?

Като британски букмейкър, Betway обръща особено внимание на английската Висша лига – според мнозина това е най-силното и интересно първенство в света. Английската Висша лига е една от най-старите и най-оспорвани лиги в света. Висшата лига също е интересна за играчите, защото има толкова много различни пазари, предлагани за нея в Betway. Това дава на залагащите шанс да спечелят, тъй като огромният брой пазари и специални оферти често могат да доведат до някои фантастични залози. Освен това можете да подкрепите някои от най-добрите клубове в света като Манчестър Юнайтед, Челси, Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал и поставянето на залог ще направи гледането на мачовете през уикенда още по-интересно. На разположение за играчите са основните пазари за краен изход, брой голове, хендикап и доста специални опции като Двоен шанс и двата отбора да отбележат, Победител в мача и Гол/Гол и др.

В Бетуей може да залагате и на италианската елитна дивизия Серия А. Донякъде по-малко конкурентоспособна от Висшата лига, Серия А предлага по-оспорвани мачове на тимовете в средата на таблицата и шанс да се възползвате от това, че наистина знаете как се представя всеки отбор в различни условия. Букмейкърът предлага на играчите и испанската Ла Лига с много пазари и опции за залагане. Всеки уикенд вие може да правите залози на мачовете на Реал Мадрид, Барселона, Севиля, Атлетико Мадрид и Валенсия С толкова много отбори от най-високо ниво в една лига, броят на дерби мачовете е невероятен и едва ли има седмица без два топ отбора да играят един срещу друг. В тази лига често второстепенните отбори успяват да изненадат грандовете, като на тези залози много  играчи в бетинг сайтовете търсят своя удар. Поставянето на залог на огромни коефициенти като Леванте или Леганес за победа над Реал Мадрид или Барселона в натоварената седмица за грандовете може да се окаже брилянтен ход при правилните обстоятелства.

В хазартния оператор Betway ще намерите пазари на останали водещи футболни лиги като Бундеслига, Лига 1 на Франция, Шампионска лига, Лига Европа, Лига на Конференциите и мачовете на национално ниво – квалификации за Световно или Европейско първенство и съответно тези големи форуми, както и двубои от сравнително новия турнир Лига на Нациите.

Има ли дългосрочни залози на водещите футболни първенства в Betway?

Дългосрочните залози също са важна част от футболните опции за залагане в букмейкърите. Да заложите преди сезона на шампион на Висшата лига, Серия А или Шампионска лига, може да ви донесе добро възнаграждения в края на кампанията.

Откриваме, че Betway предлага много дългосрочни залози за големите футболни турнири. В търсачката в сайта на Betway в ляво може да изпишете дума Победител и да натиснете бутона за потвърждаване (Enter). Веднага ще ви се покажат много от дългосрочните пазари на футбол - например за шампион на Висшата лига на Англия, Ла Лига на Испания, Серия А, Купата на Италия, Шампионска лига и т.н. Ако влезете в даден турнир с мачовете за залагане пък ще видите опцията "Залози за краен победител", като там ще намерите коефициентите за селекциите и трябва да отбележим, че ставките са доста високи.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички