Sesame БОНУС за залог на краен победител в NBA


Sesame БОНУС за залог на краен победител в NBA
Снимка: Sesame.bg

3920

Финикс Сънс изигра най-силния си редовен сезон в историята и логично оглавява Sesame БОНУС пазарите за шампион в NBA. За място на финала „слънцата“ ще спорят с победителя от плей-ин турнира Ню Орлиънс Пеликанс. На изток надпреварата също е доста ожесточена. Маями Хийт оглави таблицата в редовния сезон и ще трябва да спори с Атланта Хоукс за място в следващата фаза.

Финикс е ясно изразен фаворит със ставка от 3.05. Sesame България вижда шампионите от Милуоки Бъкс като номер две с коефициент от 5.60. Със сериозни шансове за краен успех са още тимовете на Голдън Стейт Уориърс със 6, Бостън Селтикс с 8.20 и Маями Хийт с 9.20.

Може ли Бъкс да дублира титлата?

Повечето отбори претърпяха значителни трансформации през кампанията, но Милуоки влиза в плейофите със същия коефициент, какъвто бе и през миналата година. Това решение на Сезам не е толкова изненадващо, тъй като съставът на „елените“ е непроменен спрямо 2021-22.

Там личат имената на Янис Антетокумпо (миналогодишното MVP от финалите), Крис Мидълтън, Боби Портис и Джру Холидей. Безспорно, това е един от най-качествените състави в Източната Конференция.

Те добавиха и още класа, привличайки Серж Ибака от Клипърс в сделка между 4 отбора. Той им осигурява още от така нужната ротация в подкошието.

Бъкс финишираха на трета позиция от Изток и ще трябва да се справят с Чикаго Булс в първия рунд. Едва ли ще е шокиращо, ако затворят серията в 4 или най-много 5 мача.

Янис се намира в пика на кариерата си, а тимът има нужната сила да стигне до върха отново. Това е и нашият фаворит за спечелването на купата „Лари О ‘Брайън“.

Бруклин Нетс – коефициент 14 от Сезам

Ако искате да извлечете по-висока стойност от своя залог, може да потърсите изненадата в лицето на „Мрежите“. Ако успеят да задържат звездите си здрави, те имат всички шансове да победят всеки отбор в лигата.

Те се подсилиха и с Бен Симънс от Филаделфия, но той още не е изиграл първия си мач за тима и ще бъде огромна изненадата, ако успее да го направи в тези плейофи.

Така че, Нетс ще трябва да разчитат на Кевин Дюрант и Кайри Ървинг. Първият съперник е Кливланд Кавалиърс, а евентуална победа ще ги прати срещи един от най-горещите тимове от последните три месеца – Бостън Селтикс.

Пътят е доста труден, но пък тимът разполага с две от най-големите суперзвезди в света на баскетбола.

Други интересни предложения за залог от Сезам България

Финикс Сънс – коефициент 3.05

Коефициентът си е доста стабилен, когато говорим за най-добрият отбор от редовния сезон. Въпреки, че не са ставали шампиони, Сънс имат всички шансове да го направят точно сега. Те може и да не са фаворити във финалния мач, но ще бъде истинска сензация, ако изобщо не стигнат до там.

Първото им място им гарантира по-лек път до последния мач. Не е изненадващо, че поведоха безпроблемно в първата серия срещу Пеликанс.

Маями Хийт – коефициент 9.20

Привличането на Кайл Лаури бе сериозно подобрение за състава, който включва още имена от ранга на: Джими Бътлър, Тайлър Хиро, Бам Адебайо, Виктор Оладипо и Дънкан Робинсън. Те направиха и друг важен трансфер – взеха Пи Джей Тъкър от Бъкс. Въпреки, че остана извън радара на медиите, този трейд ще заздрави дефанзивната игра на „горещите“, което е от изключителна важност за интензивните мачове от плейофите.

Ако всички са здрави, този състав е далеч по-добър от това, което ни предложи Хийт при последното си участие в плейофите – в балона от края на сезон 2019/20.

Маями завърши редовния сезон на 6-та позиция. Дефанзивният им рейтинг е номер 4 в лигата. Освен всичко, те са и в топ три по реализирани тройки. Те са фаворит в първия рунд, но едва ли тази ситуация ще се повтори с напредването на плейофите. И все пак, 6-тият най-добър тим заслужава по-добър коефициент от 9.20 и вие може да се възползвате от този Сезам подарък.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички