Трябва ли ми Sesame приложение, за да получа бонус?


Трябва ли ми Sesame приложение, за да получа бонус?
Снимка: Sesame.bg

2071

Една година е достатъчно дълъг период, за да се докаже дадена компания на динамичен пазар, какъвто е този на онлайн залозите. Сезам стартира през 2021 г., като за 12 месеца спечели доста потребители с модерната си платформа и с интересните си предложения. Сайтът на букмейкъра е достъпен както през компютър, така и през мобилно устройство с работеща интернет връзка. Така че не е необходимо специално sesame приложение, за да можем да играем или да получим бонус от оператора. Мобилната версия функционира достатъчно бързо и адекватно, за да използваме пълноценно възможностите, които се предоставят.

И все пак мнозина смятат, че липсата на бетинг апликация е минус. Не можем да отречем, че има резон в този аргумент - наличието на специален софтуер прави боравенето с платформата за залози още по-лесно и скоростно, подобрява т.нар. User Experience. Компаниите, които се стремят да задоволят всячески претенциите на своите клиенти, се стремят да дават и този вариант. Но може и без него. А дали скоро ще се появи и Sesame приложение, това ще покаже бъдещето. Дотогава играта върви на пълни обороти и през мобилната версия, като апетитни предложения съвсем не липсват.

Какви промоции предлага букмейкърът?

Офертите буквално валят от сайта за залози. Не е преувеличение - откриваме и актуални предложения, каквито насочени към определено събитие или в рамките на конкретен период от време, има и такива, които присъстват постоянно в платформата. Така например финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски сам по себе си поражда огромен интерес, а Сезам е спонсор на турнира и логично се стреми да даде допълнителни възможности за почитателите на прогнозите. Така че за спора за трофея между “червени” и “сини” букмейкърът извади специална промоция. Освен това има и редица други бонуси, за които не е необходимо Sesame приложение, за да бъдат получени и усвоени.

Не говорим само за офертите за нови клиенти, те са ясни. След като бъдат разиграни, успешно или не, потребителите преценяват дали си заслужава да останат в тази платформа или да се насочат към други. Букмейкърът прави така, че да запази интереса на своите клиенти към играта, като им предоставя разнообразни предложения в различни посоки - както за спорт, така и за казино. А всички тези бонуси могат да се активират и през мобилната версия на сайта. Не е нужно да има Sesame приложение, за да се пуснат в действие и да се използват възможностите.

С телефон в ръка можем да се възползваме от постоянните оферти на букмейкъра. В списъка с бонусите винаги присъства любимият вече на мнозина кеш-аут. Всъщност, затварянето на залог е функция на играта, не точно промоция, тъй като практически се предлага вече от всички лицензирани оператори в по-малка или по-голяма степен. С действащ профил в Сезам и активна игра при футболните залози трябва да сме наясно, че за големите мачове, но понякога и за по-екзотични лиги Cash Out е валиден почти неизменно. И ползвайки мобилно устройство и мобилната версия на букмейкъра е далеч по-лесно и удобно да затворим залог.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички