7-те звезди с най-скъпи домове

7-те звезди с най-скъпи домове
Източник: Getty Images/Guliver

Докато някои знаменитости инвестират в редица имоти, други предпочитат да имат само един, но наистина впечатляващ. Ето кои са звездите с най-скъпи домове. 

Телевизионната легенда Опра Уинфри се разполага в огромно имение в Калифорния, което е на стойност над 100 млн. долара. То е наречено "Обетованата земя" и има шест спални, 14 бани, 10 камини, два кино салона, изба, езера и овощни градини, тенис корт, чайна и отделна къща за гости с басейн.

Бионсе и Джей Зи пък живеят в къща в Лос Анджелис, която купиха за 88 млн. долара. На фона на състоянието им от 1,6 млрд., това си е нищо работа. Имотът има СПА, медийна стая, баскетболно игрище, гараж за 15 автомобила, четири басейна и отделна къща за прислугата.

Анджелина Джоли: Нищо не би имало смисъл, ако животът ми не е от полза за другите

Анджелина Джоли е повече от име в клюкарските рубрики на списанията. Освен впечатляваща кариера с над 40 филма, наг...

Докато още бяха заедно, Брад Пит и Анджелина Джоли купиха впечатляващо шато във Франция за 67 млн. долара. Имотът включва гори, насаждения, езеро, фонтати и лозови масиви.

Том Круз също живее на широко. Той притежава огромен имот в щата Колорадо, в рамките на който попадат гори, хълмове, конюшни, както и частна площадка за хеликоптери. Мястото струва 59 млн. долара.

6 знаменитости, които са работили като стриптийзьори

Познаваме ги с успехите им в киното и музиката, но преди да пробият в шоубизнеса, на много звезди им се е налагало ...

Някога Тайгър Уудс бе най-добре печелещият спортист и съумя да се възползва от това. Той купи имот в скъпарска част на Флорида. Има си тенис кортове и, разбира се, голф игрище, стаи за различни видове физиотерапия, фитнес, изба, стая за игри и две пристанища за лодки. Уудс купи къщата и околността за 44 млн. долара, но след направените от него допълнения, тя вече достига цена от 54 млн. долара.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.