Фарел Уилямс: Поемането на риск може да доведе до най-големия ви успех


Фарел Уилямс: Поемането на риск може да доведе до най-големия ви успех
Снимка:

5343

Когато Фарел Уилямс записал песента "Happy", той и жена му обикаляли с колата в продължение на един час, слушайки само нея. Сигурно не е бил единственият, който го е направил - тракът стана най-продаван за 2014 г. и прекара десет седмици на челното място в класацията Billboard Hot 100.

Независимо дали харесвате или мразите песента, няма съмнение, че тя е сред най-успешните на десетилетието. Но според самия Уилямс тя е нямало да съществува, ако той не е бил готов да поема рискове.

"Написах девет песни преди "Happy". Беше цял албум с "не, не е това", споделя изпълнителят и продуцент в интервю, цитирано от Inc.com.  

"Креативността изисква висока степен на себепознание. Комфортът може да бъде нещо измамно. Чувствате се толкова комфортно, че забравяте да се предизвиквате. А за да се превърнете в своята най-добра версия, понякога трябва да ви е некомфортно или дори да сте уязвими", казва още той.

Ако ви е трудно да постигнете това, Уилямс съветва да позволите хора, на които вярвате, да взимат част от решенията ви. "Това са рисковете, които трябва да се поемат. Те обаче носят и най-големите награди", допълва изпълнителят.

Песента "Happy" има над 300 млн. гледания в YouTube, 600 млн. стриймвания в Spotify, получи номинация за "Оскар" и стана един от 80-те най-хитови сингли в историята.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички