Как преминава една типична сутрин на Владимир Путин

Как преминава една типична сутрин на Владимир Путин
Източник: Getty images/Guliver

Руският президент Владимир Путин е по-продуктивен вечер и през нощта и никак не обича да става рано. Това твърди Бен Юда от Newsweek, който прекарва три години в проучвания за живота на държавния глава. Юда е автор на книгата Fragile Empire: How Russia Fell in and Out of Love with Vladimir Putin ("Крехка империя: Как Русия се влюби и разлюби Владимир Путин").

След като се събуди, най-могъщият човек в Русия закусва около обяд. Според Newsweek, обикновено той хапва голям омлет или голяма купа овесена каша, с няколко пъдпъдъчи яйца и извара.

В The New Tsar: The Rise and Reign of Vladimir Putin авторът Стивън Лий Майърс добавя, че руският президент пие и сок от цвекло и хрян.

Как изглежда един ден на Илън Мъск

Илън Мъск е доста зает човек. Изпълнителният директор на SpaceX и Tesla спи малко, работи много и често пропуска хр...

Съставките за ястията на президента пристигат от земеделските земи на руския религиозен лидер патриарх Кирил, според британския Independent.

След като се наслади на едно кафе след закуската, Владимир Путин плува в продължение на около два часа и завършва тренировката си с вдигане на тежести.

12-те най-богати собственици на английски футболни клубове

Футболът в Англия все повече се превръща в игра на милиардери. Говорим обаче не за състезателите, а за собственицит...

Като цяло сутрините на руския лидер са самотни. Според Майърс, "най-близкият му спътник изглежда е неговият черен лабрадор Кони, който чака край басейна, докато собственикът му завърши дължините си“.

След като приключи с упражненията, Путин чете дневните си брифинги. Това обикновено се случва в ранния следобед.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.