Как си почиват вечер 7 от най-богатите и успели хора в света

Как си почиват вечер 7 от най-богатите и успели хора в света
Източник: Getty Images/Guliver

Как успелите хора си почиват след тежък работен ден? Някои просто не го правят – трудят се и вечер и почти не спят. Но това не е никак продуктивно и полезно. Далеч по-добре е човек да има рутина, която му позволява да намали напрежението. Ето какво правят вечер някои от най-известните и богати личности на планетата.

Британският милиардер Ричард Брансън задължително прекарва вечерите си в разговори с роднини, близки и приятели. Обикновено си ляга около 11 ч., защото много цени съня си.

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг си играе с децата си Макс и Оугъст и ги приспива. Вечерта им завършва с традиционна еврейска молитва.

Колежката му в социалната мрежа Шерил Сандберг пък си почива с гледане на „лоша телевизия“ по нейни собствени думи. Също така изключва телефона си вечер.

Ако си мислите, че най-богатият човек в света не върши домакинска работа, лъжете се. Всяка вечер Бил Гейтс мие чиниите, след това чете за около час и си ляга.

Първата дъщеря на САЩ Иванка Тръмп си позволява лежерна вечеря с паста и чаша вино, но след това времето ѝ е посветено на отговаряне на имейли.

Изпълнителният директор на Google Сундар Пичай е споделял, че за него балансът между професионалния и личния живот е много важен. Затова вечерите му са постветени изцяло на семейството.

Легендарната телевизионна водеща Опра Уинфри пък е почитател на медитацията и я използва всяка вечер, за да отпусне напрежението.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.