Какво биха казали 9 от най-успелите хора в света на по-младото си Аз

Какво биха казали 9 от най-успелите хора в света на по-младото си Аз
Източник: Getty images/Guliver

Дори най-богатите и успели хора някога са били просто младежи с големи мечти. Но дали биха променили нещо в живота си, ако можеха?

От Business Insider са разгледали различни интервюта на някои от най-известните личности от технологичната индустрия, в които те са споделили какъв съвет биха дали на себе си като тийнейджъри. Ето и отговорите им:

Бил Гейтс, основател на Microsoft: "Интелигентността няма само едно измерение и не е чак толкова важна. Опознай света на практика."

Запознайте се с Джон Колисън - най-младият милиардер, спечелил парите си сам

Има голяма разлика да наследиш богатството на мама и татко и да изкараш парите си сам, с труд и отдаденост. Случаят...

Шерил Сандберг, оперативен директор на Facebook: "Открий работа, която обичаш. Вярвай, че можеш да постигнеш всичко. Но където и да отиваш, пътят няма да е само прав."

Джак Дорси, създател на Twitter: "Здравословният начин на живот ще те направи по-креативен и ще те накара да мислиш по-комбинативно."

Шефът на Apple: Седенето е новият рак

Повечето от нещата, които се случват в Apple Park - централата на технологичния гигант Apple, са абсолютна тайна. Н...

Марк Зукърбърг, основател на Facebook: "Ще правиш грешки. Хората твърде много се фокусират върху това да не грешат и да не съжаляват за нещо, но не трябва да се стремиш да си перфектен във всичко."

Тим Кук, изпълнителен директор на Apple: "Радостта е в пътуването."

Тони Сиех, изпълнителен директор на Zappos: "Бъди изцяло верен на себе си и в бизнеса, и в живота. Така с времето правилните хора ще те открият."

Ричард Брансън, създател на Virgin Group: "Никога не възприемай различността си като недостатък. Това е всъщност най-голямото ти предимство."

Катрин Миншу, основател на The Muse: "Думата "не" обикновено е само началото."

Тим Уестъргрен, съосновател на Pandora: "Отделяй време за идеите си. Спирай, обмисляй ги сериозно. И ако вярваш в тях, бъди безстрашен в преследването им."

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.