Новият шеф на Goldman Sachs е диджей в свободното си време

Новият шеф на Goldman Sachs е диджей в свободното си време
Източник: Getty Images/Guliver

Преди броени дни Дейвид Соломон пое поста изпълнителен директор в една от най-старите и големи банки в света - Goldman Sachs. Той обаче се отличава доста от стереотипния образ на банкера. Най-вече заради интересното си хоби - в свободното си време Соломон се изявява като диджей в различни клубове в Ню Йорк под името D-Sol.

По думите му това доста му е помогнало да разчупи леда с колегите в банката. Соломон е работил в нея години наред на висока позиция и подчинените му се притеснявали от него, докато не научели за влечението му към музиката.

"Влизах в асансьора и ме посрещаха празни погледи. Когато кажех "здравейте", хората често си гледаха в обувките или се отдръпваха в ъгъла", разказа Соломон на форум на Fortune в Калифорния.

"Когато останалите разбраха за хобито ми, особено по-младите, започнаха да ме разпитват за него. Така установихме по-близки връзки и по-добри отношения, опознахме се. Преди не споделяхме нищо за личния си живот, а сега това се промени", каза още той.

През юни Соломон пусна и първия си сингъл Don't Stop, който е ремикс на популярната песен на Fleetwood Mac от 1977 г.

Банкерът никога не е крил страничното си занимание. Той дори споделя, че хобитата са изключително важни, за да се задържип дълго време успешен и щастлив в кариера, която те изтощава и изисква толкова много от теб.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.