Арест и за Владислав Горанов


Арест и за Владислав Горанов
Снимка: БГНЕС

9629

Бившият финансов министър Владислав Горанов също е арестуван. Полицията претърси дома му, както по-рано тази вечер влезе и при лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в къщата му в Банкя, съобщава вестник "24 часа". Горанов е бил изведен от дома му, разкриват запознати пред вестника. Причината за ареста все още не е ясна.

Задържането на бившия финансов министър бе потвърдено по-късно през нощта от адвоката на Бойко Борисов Менко Менков. В момента се изготвят документите по задържането му за 24 часа, заяви Менков на излизане от следствения арест.

За момента няма информация дали е задържана бившата шефка на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова, в чийто дом в Пловдив също имаше полицейски обиск тази вечер. По-рано тя каза, че си е вкъщи и отрече да е задържана.

Припомняме, че по-рано тази вечер всички български медии разпространиха новината, че Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова са арестувани в специализирана полицейска акция. Малко по-късно информацията беше потвърдена и от МВР. Впоследствие се разбра, че всъщност в домовете им се извършват обиски, а първият реално задържан беше бившият премиер Борисов, който беше откаран в следствения арест от цивилни полицаи.

Още от Икономика


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички