Екзотик Холидей ви дава 5 причини да посетите Малдивите през май


Екзотик Холидей ви дава 5 причини да посетите Малдивите през май
Снимка: Thinkstock/ Guliver

8728

Лазурно-сини води, бели пясъчни плажове, невероятни рифове и богат подводен свят - всичко това превръща Малдивите в идеалната дестинация за екзотична почивка.

Ако искате да избягате за малко от реалността и да се отърсите от пролетната умора, Малдивите са вашата идеална "рецепта" за зареждане с положителна енергия, настроение и оптимизъм. Няма нищо по-хубаво от релакс на плажа след тежкия зимен сезон, когато повече от всякога имаме нужда от слънце.

И за да не губите време с планиране на пролетната си почивка, "Екзотик Холидей" ви дава 5 причини да посетите Малдивите през май:

1. По-ниска заетост в хотелите и по-малко пренаселени курорти

През пиковия период на Малдивите е малко пренаселено и това не се харесва на всеки. В началото на май обаче обстановката е по-спокойна, заетостта в хотелите и заведенията е по-ниска и вниманието на персонала е изцяло насочен към вас.

Освен това, краят на април и началото на май е вашата възможност да се възползвате от хубавото време и да избегнете дъждовния период.

2. В началото на май гмуркането е истинско удоволствие

Ако обичате да се гмуркате, началото на месец май е идеален период за това. Спокойните кристално чисти води, които се сливат с богатия подводен свят, ви предоставят възможност да го изследвате и да видите безброй морски видове, живи коралови рифове, морски костенурки, акули и скатове.

Април и май са идеалните месеци за сърфистите, както и за любителите на другите водни спортове. Курортите разполагат с опитни инструктори, които ще ви насочват във водните забавления.

3. По-добри цени

Хотелите вече актуализираха цените , така че пролетта е идеалният период да планирате почивката си на Малдивите. И тъй като Великден и майските празници наближават, не губете време и се възползвайте от програмата на "Екзотик Холидей" за слънчева ваканция от 29.04. до 08.05.21г.

4. Приятен климат

В края на април и началото на май температурите все още са високи, времето е преобладаващо сухо и водите на океана са чисти и спокойни. Дъждовният сезон продължава от юни до октомври.

5. Великден и майските празници са чудесен повод за слънчева почивка на Малдивите

Възползвайте се от почивните дни и се поглезете с екзотично пътешествие. Времето е приятно за пътуване и ви настройва на ваканционна вълна. Периодът е идеален да презаредите "батериите" си и да се подготвите за летния сезон със страхотен тен.

Защо да изберете "Екзотик Холидей" за вашия доверен посредник?

"Екзотик Холидей" ви гарантира добър избор от хотели, които са с положителни отзиви от туристите. Осигурен е директен чартърен полет, което ви улеснява в пътуването. Уредени са всички трансфери и са ангажирани посредници на туроператора, които да се грижат за вас.

Програмата за Великден и майските празници ви гарантира 8 пълни дни на Малдивите, приятна средна температура на времето около 29 градуса и достатъчно забавления, за да не скучаете.

Избягайте поне за малко от напрегнатото ежедневие, стреса и шума с почивка на Малдивите. Изживейте нещо вълнуващо, интересно и завладяващо всичките ви сетива. Слейте се с екзотиката на райския архипелаг, насладете се на изумрудените води и безброй форми на растителния и животинския свят, топлите, фини пясъци в една приятна и безопасна среда.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички