Хотели предлагат хоум офис за 350 лева на седмица


Хотели предлагат хоум офис за 350 лева на седмица
Снимка: iStock/Guliver

5047

Едноседмичен хоум офис в апартамент в хотел в Банско би ни струвал поне 350 лева на седмица или почти 1000 лв. за месец. Това показват последните оферти в мрежата от началото на годината, които обаче не включват храната, научи вестник "Монитор".

На другия полюс е предложението за 1646 лева или над две минимални заплати на седмица. То е е за луксозно студио с капацитет трима души – двама възрастни и дете. Офертата включва още редица удобства като СПА център, вътрешни БИО басейни с температура 33 градуса, в който има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол.

Чрез тях можем да съчетаем работата в изцяло оборудваните компютърни зони с възстановителни процедури. За малчуганите от 3 до 6 години се грижи професионален аниматор, а по-големите могат да се забавляват в центъра за игри в хотела. Гостите, закупили офис пакета, имат възможност да се възползват и от безплатен транспорт до ски пистите или лифта в града.

Работата от вкъщи несъмнено се превърна в емблема на вече изминалата 2020 г., тъй като малки и големи останаха затворени в домовете си в опит да спрат разпространението на COVID-19. Освен препятствие, това се превърна и във възможност за хотелите в родните курорти. Редица места за настаняване вече примамват своите клиенти с пакети за офис в планината или безплатни антигенни тестове, показва справка на вестник "Монитор" в платформите за онлайн резервация.

С разрастването на пандемията и въвеждането на допълнителни противоепидемични мерки и ограничения в работата на хотелите, хотелиерите стават все по-изобретателни в борбата за клиенти. Така например хотел в южните квартали на столицата предлага на своите клиенти пакетни нощувки с включен PCR, антигенен тест или такъв за антитела.

Нощувката за двама души с добавка двe експресни PCR изследвания излиза 299 лв. Резултатът от тестa се получава спрямо натовареността на Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в конкретния ден – от 1 до 4 часа, а при взета проба през уикенда – до 8 часа или края на деня.

Припомняме, че покрай празничните почивни дни хотелиери от Велинград също предложиха въвеждането на отрицателни тестове за COVID-19 като условие за настаняване на празнуващите в тях, за да гарантират спокойствието на своите гости.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички