"Къмпинг и караванинг експо 2021" ще се проведе от 14 до 16 май в София


"Къмпинг и караванинг експо 2021" ще се проведе от 14 до 16 май в София
Снимка: Pixabay

3398

Нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг оборудване и аксесоари очакват посетителите на най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдора в България. Изложението "Къмпинг и караванинг експо 2021" ще се проведе от 14 до 16 май на паркинга на магазин Метро, София 1. Къмпингуването извън плажовете бе разрешено със закон

Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с продължителност от три дни и ще се проведе на рекордно голяма площ – 4000 кв. м.

Очаква се над 40 изложители от България и Турция да представят на живо последните тенденции в бранша и да осигурят за посетителите на място много атрактивни оферти и отстъпки за повечето от представените на изложението експонати и продукти.

Организаторите на Къмпинг и караванинг експо 2021 са подготвили много изненади за посетителите. Гостите на изложението ще могат да вземат участие в томбола с голяма награда - безплатен уикенд с кемпер в желана от тях дестинация. Необходимо е само всеки посетител на събитието да попълни и пусне талон за участие в томболата. Тегленето на печелившите ще се проведе в края на изложението Къмпинг и караванинг експо в неделя, 16 май.

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще покаже най-новото от света на къмпинг туризма абсолютно безплатно за българската публика.

Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят много премиери за нашия пазар представени от болшинството партньори, сред които Camperissimo, Volkswagen лекотоварни автомобили, кемпер център – Hymer Bulgaria и други, предаде БНР. НС отхвърли президентското вето върху ограниченията за къмпингуването

На щанда на организаторите на Къмпинг и Караванинг Експо гостите ще могат да получат безплатно копие от новото издание на Къмпинг пътеводител на България. Изданието съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разделени в 7 маршрута и над 120 туристически атракции.

В Къмпинг пътеводителя на България могат да бъдат намерени талоните за участие в игра с над 16 награди, сред които още един безплатен уикенд с кемпер. Наградите се теглят 5 пъти в годината.

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички