Финансова помощ с един клик


Финансова помощ с един клик
Снимка: iStock/Guliver

5993

Трябват ви малко допълнителни пари, но нямате време, за да чакате с дни, за да разберете дали сте одобрени за банков кредит или не? Иска ви се да има начин, чрез който да можете просто да поискате и парите да са по сметката ви бързо и без някой да ви задава излишни въпроси?

А ако ви кажем, че има начин не само да получите желаните финансови средства, но и че можете да ги вземете с отстъпка 15% от разходите?

И тази есен от Мини Заем са помислили за всички, които имат нужда до навременна финансова помощ, за да посрещнат есента спокойно и без притеснения.

За всички свои редовни и нови клиенти, от небанковата финансова организация стартират поредната си промоционална кампания, по време на която предоставят кредитиране с големи отстъпки от разходите.

Кога стартира промоционалната кампания?

Ако искате да се възползвате от отстъпките по бързите кредити на Мини Заем, трябва да заявите желанието си от 10-ти до 24-ти октомври 2020 година. В рамките на промо кампанията всеки кредит, без значение дали е до заплата или на вноски, който поискате ще ви бъде предоставен с 15% отстъпка от разходите в погасителния план.

Защо да поискате заем от Мини Заем?

Небанковата кредитна компания предоставя бързи кредити онлайн вече близо 10 години и е сред организациите, които се ползват с доверието на десетки хиляди клиенти. Финансовата компания е социално ориентирана и предоставя кредитни услуги с едни от най-изгодните и ниски лихви в страната. Промоционалните кампании, които прави регулярно през цялата година имат за цел да облекчат кредитоискателите в най-натоварените финансово месеци.

Как да поискате кредит с отстъпка?

Влизате на страниците на небанковата компания в периода на промо кампанията (от 10 до 24.10.2020 година). Избирате вид на кредита (кредит до заплата или на вноски) и попълвате онлайн формата на сайта. Заявката ви се обработва на минути, а парите идват при вас до няколко часа и с 15% отстъпка от разходите по изплащането на кредита.

Още от Кредити


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички

Най-четени новини


виж всички