Възможно ли е да изтеглим онлайн кредит?


Възможно ли е да изтеглим онлайн кредит?
Снимка: Архив

5015

В ерата на технологиите и иновациите, вече не е нужно да се редите на опашка в банката, за да кандидатствате за паричен заем. Днес всеки може да изтегли онлайн кредит, който да дойде при него по-бързо от очакваното, без куп формалности. В тази статия ще вземем пример с небанковите институции, които предлагат бързи кредити. Ако искате да научите как да вземете кредит без да излизате от вкъщи, прочетете тази статия.

Как се кандидатства за бърз онлайн кредит?

На първо време, трябва да изберете фирма за бързо кредитиране, която да Ви предостави възможност да теглите дистанционно. Такива компании в България са много и имат сайтове, чрез които да кандидатствате лесно и удобно. Обикновено тегленето на онлайн кредит е обвързано с избор на сумата, която желаете да получите, както и на срока, в който ще върнете кредита.

Системата автоматично генерира колко на брой вноски ще трябва да направите за договорения период, както и какво ще е оскъпяването на кредита. След като сте преминали през настройките на кредита, е нужно да попълните лични данни, месторабота и метод за разплащане. Вие вписвате трите си имена, ЕГН, лична карта номер и дата на издаване, рождена дата и телефон за връзка. Давате и данни за работата Ви, като пишете къде работите, тел. на работодател и други.

Последната стъпка е да изберете метод за разплащане. Посочете как искате да получите парите, като опциите обикновено са банкова сметка, каса на EasyPay или директно от най-близкия офис на фирмата за бързи кредити. След като кандидатурата Ви бъде проверена, ще получите телефонно обаждане, с което ще се идентифицирате, а след това ще Ви съобщят кога е преведена сумата.

Колко време се чака за онлайн кредит?

Бързите кредити по електронен път се одобряват от 10 минути до 2 часа, в зависимост от политиката на компанията, при която кандидатствате. Вашият онлайн кредит ще бъде изпратен по банков път или чрез друг метод, за да можете да го усвоите броени минути, след като сте кандидатствали. Именно това предизвиква интереса на много хора, които желаят да получат пари до заплата или средства, с които да си свършат някаква спешна работа. Цялата процедура е максимално облекчена.

В края на статията ще отговорим на един от най-често задаваните въпроси, а именно има ли такса за кандидатстване? Тук отново ще споделим, че всичко зависи от фирмата. В повечето случаи кандидатстването за бърз онлайн кредит е безплатно. Важно е да се запознаете с всички условия по кредита преди да подадете искане за кредит. Всички големи комапнии предоставят преддоговорна информация под формата на Стандартен Европейски Формуляр. Надяваме се, че тази информация е била полезна за потребителите и им желаем успех!

Още от Кредити


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички