Изгодно ли е да закарате колата си за скрап


Изгодно ли е да закарате колата си за скрап
Снимка: Pixabay

6157

Старата кола за българина е нещо изключително сантиментално и важно, а това означава, че хората не могат просто така да се разделят с онова, за което до скоро са давали мило и драго.

Няма спор, че българинът иска да кара нова, сигурна и адекватно стояща на пътя кола, а и нека се засегне и темата с това да покажем, че все пак нашият стандарт на живот не е нисък.

Да покажем стандарта си на живот е нещо изключително важно, а ако работата ни позволява да си закупим лъскаво возило, което да вдъхва увереност у нас и респект в останалите е може би цел номер едно след преминаването на една конкретна възраст.

Ако сте уседнал човек, който има сигурна работа, даваща му достатъчно доходи, за да се чувства готов да закупи нова кола – добре дошли на правилното място в интернет.

Няма друго място, което да ви каже, че хората от Ecometal.bg изкупуват стари коли за скрап и са точните хора, на които да се доверите за една услуга, която за жалост не е много известна в България.

Ползата от подобни четива е много голяма за хората, които никога не са били близо до подобни ситуации и им трябва помощ, за да разберат накъде да поемат по пътя към закупуването на ново возило.

Колко ще ви даде държавата за стара кола на скрап

Държавата има различни политики при подпомагането на хора, които искат да си закупят нов автомобил. Най-много помощи получават хората, които мислят за опазването на околната среда в най-голяма степен.

Всъщност, ако искате да закупите автомобил с алтернативно задвижване (електрически или хибриден автомобил), то тогава можете да очаквате най-голямо парично участие от държавните органи.

Това означава, че вие ще бъдете солидно обезщетени в името на идеята, че искате да шофирате нов автомобил, който чрез движението си няма да вреди на околната среда.

На практика, това прави живота на околните доста по-здравословен и така вие показвате на държавата, че мислите за бъдещите поколения, което се вписва идеално с възгледите на политиката ни за опазване на природата. Ето защо заслужавате немалка помощ от държавно ниво.

Всеки ли може да се възползва от субсидията

Да, абсолютно всеки гражданин на Република България може да се възползва от това, че държавата субсидира значително хората, които са готови да работят за запазването на въздуха.

Освен паричната помощ, държавата може да ви направи комплимент и с това, че при въвеждането на т.нар. ЕВРО-стикери, които дават информация за вредата на всеки един автомобил върху въздуха наоколо, вие ще можете да отидете на всяко място в градовете.

Напомняме, че според някои експерти, автомобилите със стикери под ЕВРО 3, няма да могат да стигат до централните части на големите градове. Това може да създаде известни неудобства на някои собственици на по-стари коли.

Ако искате помощ за това да дадете старата си кола за скрап, то можете да се доверите и да се свържете с Ecometal.bg, които ще ви помогнат значително в това да разрешите този сериозен проблем.

Не губете нито секунда повече в това да се възползвате от изгодната схема, закарвайки старата си кола за скрап.

Още от Автомобили


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички