Промени в дилърската мрежа на Citroen в България


Промени в дилърската мрежа на Citroen в България
Снимка: PSA

8555

Официалният вносител на Citroen за България – „София Франс Ауто“ АД – се стреми да отговаря на клиентските потребности и непрекъснато да повишава качеството на обслужване, за да бъдат собствениците на автомобили Citroen напълно удовлетворени от избора си на превозно средство и сервизна услуга. От началото на юли настъпиха промени в настоящата търговско-сервизна мрежа на марката с оглед запазването на тези приоритети.

Нови центрове за продажба на нови автомобили и оторизиран сервиз

Част от SFA RETAIL – ритейл центровете от собствената мрежа на „София Франс Ауто“ – вече предлагат продажба на нови автомобили Citroen, както и оторизиран сервиз за всички превозни средства с френската марка. Най-новите центрове, които посрещат клиенти на Citroen, са „Ес Еф Ей Ритейл - Велико Търново“, „Ес Еф Ей Ритейл – София 1“ на бул. „Цариградско шосе“ 236, “Ес Еф Ей Ритейл – София 2” на бул. Петър Дертлиев 23, и „Ес Еф Ей Ритейл – Пловдив“. В допълнение към това, оторизираната сервизна мрежа на Citroen се увеличава с още два сервизни центъра - „Ес Еф Ей Ритейл – Бургас“ и „Ес Еф Ей Ритейл – София 3“ на бул. „Ботевградско шосе” 459.

Промени в съществуващата мрежа

Считано от 27.06.2022 г. „Автомотор Корпорация“ АД не е оторизиран дилър за продажба на нови автомобили Citroen и гаранционни ремонти на Citroen за градовете София, Пловдив и Видин.

Настоящите клиенти на марката могат да се обръщат към официалния вносител „София Франс Ауто“ за всякакви въпроси, свързани с поръчка и доставка на автомобили, както и при необходимост от гаранционни дейности.

Към днешна дата търговската и сервизна мрежа на Citroen обхваща 16 центъра за продажба на нови автомобили и 18 – оторизирани да предлагат резервни части и сервиз.

Пълна информация за актуалната дилърска мрежа на марката е публикувана на официалната ѝ страница: https://www.citroen.bg/contacts

Още от Автомобили


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички

Най-четени новини


виж всички